Radnik će igrati otvoren meč

Večerašnji revanš susret pretkola UEFA Lige Evrope između Spartaka iz slovačke Trnave i bijeljinskog Radnika već sada naslućuje opreznu igru s obije strane. Radnik je došao u Trnavu sa prednošću od 2:0 iz prve utakmice i nema tu vrstu pritiska, kao što je ima i domaća ekipa, potvrđuje za BN TV dugogodišnji internacionalac u Slovačkoj Jovica Radić

Republika Srpska 18.07.2019 | 13:33
Radnik će igrati otvoren meč
“Cjeloupna sportska javnos ovdje u Trnavi i uopšte u Slovačkoj bila je razočarana rezultatom prve utakmice. Oni su očekivali lagan prolaz i povoljan rezultat već u prvoj utakmici. Oni prosto nisu imali nikakav odgovor šta se to dogodilo u prvoj utakmici, kompletna ekipa bila je veoma razočarana svojim izdanjem u Banjaluci”, kaže  Radić.

Fudbaleri Spartaka svjesni su da pretjerani rizik otvara prostor brzonogim napadačima Radnika, koji bi svaku šansu mogli da iskoriste.



“Večerašnji revanš susret biti veoma težak zadatak za njih, posebno imajući u vidu da su u zaostatku dva gola u odnosu na Radnik. Slovaci večeras sasvim sigurno neće previše rizikovati u samom početku. Njihov mentalitet je takav da će strpljivo čekati svaku šansu i pokušati da je iskoriste što ranije. Oni su svjesni da ih eventualni gol Radnika ovdje u Trnavi praktično eliminiše iz daljeg takmičenja”, naglašava Radić.

Susret između Spartaka i Radnika počinje večeras od 20:45 na stadionu “Anton Malatinski” čiji je kapacitet oko 20.000 navijača.

BN TV

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Nino

18.07.2019 12:55

Sretno Radniku.Vratite nam se kao pobjednici a ako i ne bude tako pokazaliste da znate i mozete.Drzimo vam palceve

ODGOVORITE