Мусемић након Селтика: Немам шта да замјерим екипи!

Селтик је и у реванш утакмици оправдао улогу фаворита и укупним резултатом 5:2 наставља борбу за групну фазу Лиге шампиона.

Фудбал 18.07.2019 | 12:26
Мусемић након Селтика: Немам шта да замјерим екипи!
Фудбалери Сарајева опростили су се од учешћа у квалификацијама за Лигу шампиона, али не и од европске сцене.

Изабраници Хусрефа Мусемића су, након сарајевских 1:3, поражени и у Глазгову од екипе Селтика резултатом 2:1, па ће, умјесто у другом колу квалификација за елитно клупско такмичење, европски пут за ову сезону наставити у трећем квалификационом колу за Лигу Европе.

Шампион Шкотске повео је у 26. минуту голом Рајана Кристија, у 62. минуту изједначио је Бењамин Татар, док је предност Селтику тринаест минута касније вратио Калум МекГрегор и, показало се на крају, поставио коначан резултат.

''Нисам незадовољан. Оно што ја највише волим је када играчи имају добар вољни моменат, то је било вечерас. Мислим да смо добро отворили утакмицу, у првих 15 минута имали смо двије-три ситуације и да смо одиграли бољи завршни пас, могли смо направити нешто више. Послије тога смо кажњени на сличне начине као и на Кошеву. Мислим да смо друго полувријеме одиграли боље, имали смо два-три играча која су објективно заказала и у оваквим утакмицама је то пуно, али шта је ту је. Нисмо се обрукали и немам шта замјерити играчима. Волио бих да је остало неријешено, али идемо даље'', рекао је Мусемић на конференцији за новинаре послије утакмице, а пренио званични сајт клуба.

Жријеб за треће коло квалификација за Лигу Европе биће одржан 22. јула у Ниону, међутим прије тога ''бордо'' тим ће одиграти и прву утакмицу у домаћем шампионату.

Противник актуелном шампиону, у дербију прве рунде који је заказан за недјељу, биће мостарски Зрињски, а меч се са почетком у 19 часова игра на стадиону ''Асим Ферхатовић – Хасе''.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар