Musemić nakon Seltika: Nemam šta da zamjerim ekipi!

Seltik je i u revanš utakmici opravdao ulogu favorita i ukupnim rezultatom 5:2 nastavlja borbu za grupnu fazu Lige šampiona.

Fudbal 18.07.2019 | 12:26
Musemić nakon Seltika: Nemam šta da zamjerim ekipi!
Fudbaleri Sarajeva oprostili su se od učešća u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali ne i od evropske scene.

Izabranici Husrefa Musemića su, nakon sarajevskih 1:3, poraženi i u Glazgovu od ekipe Seltika rezultatom 2:1, pa će, umjesto u drugom kolu kvalifikacija za elitno klupsko takmičenje, evropski put za ovu sezonu nastaviti u trećem kvalifikacionom kolu za Ligu Evrope.

Šampion Škotske poveo je u 26. minutu golom Rajana Kristija, u 62. minutu izjednačio je Benjamin Tatar, dok je prednost Seltiku trinaest minuta kasnije vratio Kalum MekGregor i, pokazalo se na kraju, postavio konačan rezultat.

''Nisam nezadovoljan. Ono što ja najviše volim je kada igrači imaju dobar voljni momenat, to je bilo večeras. Mislim da smo dobro otvorili utakmicu, u prvih 15 minuta imali smo dvije-tri situacije i da smo odigrali bolji završni pas, mogli smo napraviti nešto više. Poslije toga smo kažnjeni na slične načine kao i na Koševu. Mislim da smo drugo poluvrijeme odigrali bolje, imali smo dva-tri igrača koja su objektivno zakazala i u ovakvim utakmicama je to puno, ali šta je tu je. Nismo se obrukali i nemam šta zamjeriti igračima. Volio bih da je ostalo neriješeno, ali idemo dalje'', rekao je Musemić na konferenciji za novinare poslije utakmice, a prenio zvanični sajt kluba.

Žrijeb za treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope biće održan 22. jula u Nionu, međutim prije toga ''bordo'' tim će odigrati i prvu utakmicu u domaćem šampionatu.

Protivnik aktuelnom šampionu, u derbiju prve runde koji je zakazan za nedjelju, biće mostarski Zrinjski, a meč se sa početkom u 19 časova igra na stadionu ''Asim Ferhatović – Hase''.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar