Чудно, али и изводљиво!

Раџа Најнголан се враћа у Каљари?! Због болесне супруге. . .

Фудбал 18.07.2019 | 10:32
Чудно, али и изводљиво!
На помолу је један од најчуднијих послова у италијанском фудбалу овог лета. Можда не делује реално, али сви велики трансфери почињу сумњичаво, међутим, у Каљарију су уверени да могу да добију капиталца у лику – Раџе Најнголана.

Тачније, ове среде велики број медија на Апенинима бруји о евентуалном повратку несташног Белгијанца на Сардинију, где се и афирмисао пре преласка у Рому. Четири године носио је популарни Нинџа дрес Каљарија, дао седам голова на 131 утакмици, у периоду од 2010. до 2014, а доста информација наводи на закључак да би 31-годишњи везиста могао опет у исту средину.

Један од кључних је, нажалост, болест његове супруге. Недавно се сазнало да госпођа КлаудијаНајнголан болује од опаке болести. Она ионако живи у Каљарију и Раџа, као свакли муж, у оваквој ситуацији жели да буде уз драгу. Поготово што га Интер не види у плановима. Спортски директор Бепе Марота је недавно поручио да не рачуна ни на Маура Икардија, ни на Најнголана, чиме је отворио врата трансферу, међутим, јуче су Неразури дописали Раџино име на списак за наставак припрема, образлажући да није избачен из тима, него да је добио неколико слободних дана како би био у супругу на почетку лечења.

У међувремену, Антонио Конте је довео Никола Барелу баш из Каљарија, дечко покрива исту позицију као Најнголан, па схвата и Белгијанац да би, можда, био вишак. Једини проблем у целој причи представја сазнање да би, ако би пристао да се врати у Каљари, Раџа морао да пристане на драстично мању плату. На „Меаци“ је зарађивао 4.500.000 евра годишње, док је, примера ради, најплаћенији играч Каљарија минуле сезоне био Паволети са 1.200.000 евра.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар