Čudno, ali i izvodljivo!

Radža Najngolan se vraća u Kaljari?! Zbog bolesne supruge. . .

Fudbal 18.07.2019 | 10:32
Čudno, ali i izvodljivo!
Na pomolu je jedan od najčudnijih poslova u italijanskom fudbalu ovog leta. Možda ne deluje realno, ali svi veliki transferi počinju sumnjičavo, međutim, u Kaljariju su uvereni da mogu da dobiju kapitalca u liku – Radže Najngolana.

Tačnije, ove srede veliki broj medija na Apeninima bruji o eventualnom povratku nestašnog Belgijanca na Sardiniju, gde se i afirmisao pre prelaska u Romu. Četiri godine nosio je popularni Nindža dres Kaljarija, dao sedam golova na 131 utakmici, u periodu od 2010. do 2014, a dosta informacija navodi na zaključak da bi 31-godišnji vezista mogao opet u istu sredinu.

Jedan od ključnih je, nažalost, bolest njegove supruge. Nedavno se saznalo da gospođa KlaudijaNajngolan boluje od opake bolesti. Ona ionako živi u Kaljariju i Radža, kao svakli muž, u ovakvoj situaciji želi da bude uz dragu. Pogotovo što ga Inter ne vidi u planovima. Sportski direktor Bepe Marota je nedavno poručio da ne računa ni na Maura Ikardija, ni na Najngolana, čime je otvorio vrata transferu, međutim, juče su Nerazuri dopisali Radžino ime na spisak za nastavak priprema, obrazlažući da nije izbačen iz tima, nego da je dobio nekoliko slobodnih dana kako bi bio u suprugu na početku lečenja.

U međuvremenu, Antonio Konte je doveo Nikola Barelu baš iz Kaljarija, dečko pokriva istu poziciju kao Najngolan, pa shvata i Belgijanac da bi, možda, bio višak. Jedini problem u celoj priči predstavja saznanje da bi, ako bi pristao da se vrati u Kaljari, Radža morao da pristane na drastično manju platu. Na „Meaci“ je zarađivao 4.500.000 evra godišnje, dok je, primera radi, najplaćeniji igrač Kaljarija minule sezone bio Pavoleti sa 1.200.000 evra.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar