Куку леле, Кукуреља!

Барса га вратила за 4. 000. 000, па га препродала за 10. 000. 000 евра! Шта направи Барселона. . . ?!

Фудбал 18.07.2019 | 09:54
Куку леле, Кукуреља!
Марк Кукуреља можда није толико познато име у ширим фудбалским круговима, али љубитељи шпанског фудбала знају да је у питању дете Барселоне које је прошле године наступало за Еибар. И то врло добро.

Због тога је Кукуреља био чак и један од кандидата уз Филипеа Луиса и Алберта Морена да појача леви дефанзивни бок и буде конкуренција Ђордију Алби, али је Барса направила другачију комбинацију због које је у утрак настала права конфузија.

Наиме, првобитно је Шпанијом одјекнуло да је Кукуреља откупљен за 4.000.000 евра, па је та вест нешто касније демантована. А, ево, само 24 часа касније каталонски Мундо Депортиво јавља да је Барса ипак искористила опцију да врати Кукурелу назад из Еибара по цени од 4.000.000 евра, с тим да се млади бек неће задржати у својој кући већ ће му бити успутна станица ка Хетафеу. Јер, Барселона га је по активирању повратне клаузуле одмах препродала тиму из предграђа Мадрида за укупно 10.000.000 евра, од чега ће осам милион бити фиксно и још два ће доћи кроз бонусе.

То значи да ће сада Барселона максимално офанзивно кренути по потпис Жуниора Фирпа из Бетиса, кога такође жели и Ливерпул, с тим што и сам фудбалер жели да остане у Примери и заигра за првака Шпаније. Бетис је јутрос већ одбио Барсину понуду за Фирпа на 20.000.000 евра и тражио десет милиона више како би могао да активира клаузулу за Борху Иглесијаса. Бетис већ има спремну замену за Фирпа у лику Алфонса Педрасу из Виљареала. који је стигао на једногодишњу позајмицу с правом откупа и покрива комплетну леву страну терена.

Извор: моззартспорт

Фото: реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар