Тухел: Нејмар је хтио да оде и прије Копа Америка!

Тренер Пари сен Жермена зна да Бразилац жели већ дуго да напусти тим. "Међу нама је све јасно, сада је то ствар клуба и Нејмара", поручио је Тухел.

Фудбал 18.07.2019 | 09:16
Тухел: Нејмар је хтио да оде и прије Копа Америка!
Нејмар жели да напусти Пари сен Жермен. И то траје већ дуго.

Томас Тухел потврдио је да Бразилац желео да оде одмах по завршетку сезоне, односно пре Копа Америка, који се играо од 14. јуна.

"Знао сам да је Нејмар желео да оде пре тог такмичења", наево је Тухел у разговору за "Марку".

Бразилац није наступао за Бразил на Копа Америка због повреде, али је каснио на припреме париског тима за нову сезону, што је разбеснело челнике ПСЖ.

"Међу нама је све јасно, сада је то ствар клуба и Нејмара. Увек сам разочаран када фудбалер касни на тренинге, али сада радимо заједно, он је овде. Не знам шта се дешава, он је мој играч и ако је у свлачионици, он је мој играч. Наравно, радићу са њим, морам да се прилагодим свакој ситуацији и морам да будем флексибилан", навео је немачки стручњак.

Тухел је рекао и да мисли да ће Нејмар путовати са екипом на предсезонску турнеју по Кини.

"Нејмар се у понедељак вратио и он ће, као и остали фудбалери, бити подвргнут тестирањима. Морамо да имамо резултате како бисмо направили планове, остали играчи су тренирали недељу дана више како би били спремни да играју, а Нејмар ће бити спреман за тренинге",навео је тренер Пари сен Жермена.

Светски медији недељама спекулишу да је Нејмар близу повратка у Барселону и да је чак пристао и на мању плату. 

Он је у лето 2017. године прешао управо из каталонског гиганта у ПСЖ за рекордан трансфер од 222 милиона евра.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар