Tuhel: Nejmar je htio da ode i prije Kopa Amerika!

Trener Pari sen Žermena zna da Brazilac želi već dugo da napusti tim. "Među nama je sve jasno, sada je to stvar kluba i Nejmara", poručio je Tuhel.

Fudbal 18.07.2019 | 09:16
Tuhel: Nejmar je htio da ode i prije Kopa Amerika!
Nejmar želi da napusti Pari sen Žermen. I to traje već dugo.

Tomas Tuhel potvrdio je da Brazilac želeo da ode odmah po završetku sezone, odnosno pre Kopa Amerika, koji se igrao od 14. juna.

"Znao sam da je Nejmar želeo da ode pre tog takmičenja", naevo je Tuhel u razgovoru za "Marku".

Brazilac nije nastupao za Brazil na Kopa Amerika zbog povrede, ali je kasnio na pripreme pariskog tima za novu sezonu, što je razbesnelo čelnike PSŽ.

"Među nama je sve jasno, sada je to stvar kluba i Nejmara. Uvek sam razočaran kada fudbaler kasni na treninge, ali sada radimo zajedno, on je ovde. Ne znam šta se dešava, on je moj igrač i ako je u svlačionici, on je moj igrač. Naravno, radiću sa njim, moram da se prilagodim svakoj situaciji i moram da budem fleksibilan", naveo je nemački stručnjak.

Tuhel je rekao i da misli da će Nejmar putovati sa ekipom na predsezonsku turneju po Kini.

"Nejmar se u ponedeljak vratio i on će, kao i ostali fudbaleri, biti podvrgnut testiranjima. Moramo da imamo rezultate kako bismo napravili planove, ostali igrači su trenirali nedelju dana više kako bi bili spremni da igraju, a Nejmar će biti spreman za treninge",naveo je trener Pari sen Žermena.

Svetski mediji nedeljama spekulišu da je Nejmar blizu povratka u Barselonu i da je čak pristao i na manju platu. 

On je u leto 2017. godine prešao upravo iz katalonskog giganta u PSŽ za rekordan transfer od 222 miliona evra.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar