Рајола се слади: Јуве је најбољи за Де Лихта!

Превазишао је Недведа, амбициозан као Ибра! „За Балотелија ми нико није писао, Кен је шампион, али видећемо шта ће се десити“. . .

Фудбал 17.07.2019 | 22:30
Рајола се слади: Јуве је најбољи за Де Лихта!
Дочекали су навијачи Јувентуса то велико појачање у лику Матијса де Лихта, а дочекао је и Мино Рајола својих пет минута да се слади још једним завршеним трансфером и вероватно богатом компензацијом за обављен посао.

Недуго пошто је Де Лихт усликан у тренинг центру Јувентуса како обавља потребне лекарске прегледе огласио се и Италијан с холандским пасошем како би рекао оно што има и тако још мало добије на популарности.

Јувентус је победио Барселону и Пари Сен Жермен за потпис холандског штопера, али Рајола тврди да боље од Старе даме – не може.

“Није питање ко га је хтео, Јувентус је најбољи клуб за Де Лихта“, јасан је Рајола.

Разлог је јасан – Италија је обећана земља за сваког штопера који жели да постане врхунска класа.

“Јако је важно да штопер као он дође у Италију. Може да научи како се постаје најбољи на свету на својој позицији. Ово је био корак који је Матијсу јако био потребан. Он је најбољи млади штопер данашњице. Ускоро ће показати да је дефанзивац на потпуно другачијем нивоу од осталих“.

Рајола је сипао похвале на рачун свог клијента и није се заустављао.

“Гледајући његову радну етику и психу, он је можда већ сада превазишао Павела Недведа. По амбицији ме подсећа на Ибрахимовића“.

Де Лихт ће у Јувентусу имати снажну конкуренцију попут Бонућија, Кјелинија, Демирала и Руганија, а ментор ће му бити недавно пензионисани Андреа Барзаљи. Рајола ипак издваја једно име посебно...

“Увек је добро играти поред великих шампиона какав је Леонардо Бонући. Не могу да кажем да ли је Матијсу Кристијано Роналдо рекао да дође у Јувентус, то морате да га питате сами. Знам само да смо о Јувентусу дуго размишљали. Одлука није донета у једном дану, био је то баш дугачак процес“.

Италијански новинари искористили су прилику да суперагента питају и за стање Марија Балотелија, који још тражи клуб, а помиње се Фјорентина као могућа дестинација.

“Нема ништа. Нико ми није писао, нити ме звао. Живим живот од дана, до дана. Тако је и за Марија. Данас смо ту, сутра ћемо бити негде друго“.

А, шта ће бити с Мојзеом Кеном, кога медији селе на разне адресе, између осталог у Ајакс и Интер?

“Кен је велики шампион, као Де Лихт. Видећемо шта ће се десити“.

Извор: моззартспорт

Фото: Схуттерстоцк

Коментари / 0

Оставите коментар