Rajola se sladi: Juve je najbolji za De Lihta!

Prevazišao je Nedveda, ambiciozan kao Ibra! „Za Balotelija mi niko nije pisao, Ken je šampion, ali videćemo šta će se desiti“. . .

Fudbal 17.07.2019 | 22:30
Rajola se sladi: Juve je najbolji za De Lihta!
Dočekali su navijači Juventusa to veliko pojačanje u liku Matijsa de Lihta, a dočekao je i Mino Rajola svojih pet minuta da se sladi još jednim završenim transferom i verovatno bogatom kompenzacijom za obavljen posao.

Nedugo pošto je De Liht uslikan u trening centru Juventusa kako obavlja potrebne lekarske preglede oglasio se i Italijan s holandskim pasošem kako bi rekao ono što ima i tako još malo dobije na popularnosti.

Juventus je pobedio Barselonu i Pari Sen Žermen za potpis holandskog štopera, ali Rajola tvrdi da bolje od Stare dame – ne može.

“Nije pitanje ko ga je hteo, Juventus je najbolji klub za De Lihta“, jasan je Rajola.

Razlog je jasan – Italija je obećana zemlja za svakog štopera koji želi da postane vrhunska klasa.

“Jako je važno da štoper kao on dođe u Italiju. Može da nauči kako se postaje najbolji na svetu na svojoj poziciji. Ovo je bio korak koji je Matijsu jako bio potreban. On je najbolji mladi štoper današnjice. Uskoro će pokazati da je defanzivac na potpuno drugačijem nivou od ostalih“.

Rajola je sipao pohvale na račun svog klijenta i nije se zaustavljao.

“Gledajući njegovu radnu etiku i psihu, on je možda već sada prevazišao Pavela Nedveda. Po ambiciji me podseća na Ibrahimovića“.

De Liht će u Juventusu imati snažnu konkurenciju poput Bonućija, Kjelinija, Demirala i Ruganija, a mentor će mu biti nedavno penzionisani Andrea Barzalji. Rajola ipak izdvaja jedno ime posebno...

“Uvek je dobro igrati pored velikih šampiona kakav je Leonardo Bonući. Ne mogu da kažem da li je Matijsu Kristijano Ronaldo rekao da dođe u Juventus, to morate da ga pitate sami. Znam samo da smo o Juventusu dugo razmišljali. Odluka nije doneta u jednom danu, bio je to baš dugačak proces“.

Italijanski novinari iskoristili su priliku da superagenta pitaju i za stanje Marija Balotelija, koji još traži klub, a pominje se Fjorentina kao moguća destinacija.

“Nema ništa. Niko mi nije pisao, niti me zvao. Živim život od dana, do dana. Tako je i za Marija. Danas smo tu, sutra ćemo biti negde drugo“.

A, šta će biti s Mojzeom Kenom, koga mediji sele na razne adrese, između ostalog u Ajaks i Inter?

“Ken je veliki šampion, kao De Liht. Videćemo šta će se desiti“.

Izvor: mozzartsport

Foto: Shutterstock

Komentari / 0

Ostavite komentar