Бомбом на Карлеушу

Међу луксузне виле у Лисичјем потоку непознати нападач бацио је експлозивну направу и оштетио део фасаде и унутрашњост дворишта, али није јасно да ли је мета била Јелена Карлеуша или неко од других станара.

Забава 17.07.2019 | 12:16
Бомбом на Карлеушу
Међу луксузне виле у Лисичјем потоку, где живи и певачица Јелена Карлеуша, непознати нападач наводно је бацио експлозивну направу, јављају београдски медији.

На место догађаја стигла је полиција, која је, како се сазнаје, утврдила да је бачена направа оштетила део фасаде и унутрашњост дворишта једне од вила. Узети су снимци са надзорних камера и обављен увиђај

Како јављају медији, полиција ње обавила разговор са певачицом, али ако то истрага буде захтевала, и то ће учинити. Колико је познато, Карлеуша није пријављивала да јој неко прети или је узнемирава, а осим тога да ли је она као јавна личност мета овог напада, проверава се да ли је можда циљ нападача био неко други из околних станова, а то је још десетак људи.

Незванично се сазнаје да експлозивна направа није била велике разорне моћи, али да је могла да повреди некога да се затекао на том месту.

Према наводима медија, Јелена Карлеуша није желела да коментарише овај догађај.

Новости
фото:интернет

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Јоја

17.07.2019 12:51

Она је бомба. Јелена, зена које нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре јоја

17.07.2019 18:01

Њојзи је бомба у главе.

Name

Секси цица

17.07.2019 21:03

То је маде ин БЛ. Недостаје она њему

ОДГОВОРИТЕ