Bombom na Karleušu

Među luksuzne vile u Lisičjem potoku nepoznati napadač bacio je eksplozivnu napravu i oštetio deo fasade i unutrašnjost dvorišta, ali nije jasno da li je meta bila Jelena Karleuša ili neko od drugih stanara.

Zabava 17.07.2019 | 12:16
Bombom na Karleušu
Među luksuzne vile u Lisičjem potoku, gde živi i pevačica Jelena Karleuša, nepoznati napadač navodno je bacio eksplozivnu napravu, javljaju beogradski mediji.

Na mesto događaja stigla je policija, koja je, kako se saznaje, utvrdila da je bačena naprava oštetila deo fasade i unutrašnjost dvorišta jedne od vila. Uzeti su snimci sa nadzornih kamera i obavljen uviđaj

Kako javljaju mediji, policija nje obavila razgovor sa pevačicom, ali ako to istraga bude zahtevala, i to će učiniti. Koliko je poznato, Karleuša nije prijavljivala da joj neko preti ili je uznemirava, a osim toga da li je ona kao javna ličnost meta ovog napada, proverava se da li je možda cilj napadača bio neko drugi iz okolnih stanova, a to je još desetak ljudi.

Nezvanično se saznaje da eksplozivna naprava nije bila velike razorne moći, ali da je mogla da povredi nekoga da se zatekao na tom mestu.

Prema navodima medija, Jelena Karleuša nije želela da komentariše ovaj događaj.

Novosti
foto:internet

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Joja

17.07.2019 12:51

Ona je bomba. Jelena, zena koje nema.

ODGOVORITE
Name

re joja

17.07.2019 18:01

Njojzi je bomba u glave.

Name

Seksi cica

17.07.2019 21:03

To je made in BL. Nedostaje ona njemu

ODGOVORITE