Бачена бомба на Карлеушину вилу

Непознати нападач наводно је бацио експлозивну направу међу луксузне виле у Лисичјем потоку, где живи и певачица Јелена Карлеуша, пише Српски телеграф.

Србија 17.07.2019 | 01:57
Бачена бомба на Карлеушину вилу
Полиција је дошла на позив грађана, а онда је утврђено да је бачена експлозивна направа која је оштетила део фасаде и унутрашњост дворишта једне од вила. Након тога су преузети снимци са сигурносних камера, узети отисци и извештај који је полиција проследила тужилаштву.



Како се наводи, у овом крају не живе особе које имају криминални досије.

- Бомба је бачена у глуво доба па је јасно да је нападач са овим желео да пошаље поруку упозорења - каже извор за Српски телеграф.

Полиција није обавила разговор са певачицом, али ако то истрага буде захтевала тако ће и урадити.



- Она није пријавила полицији било какве претње и узнемиравање, али се истрага води у свим правцима. Истражује се и да ли је можда направа бачена због неког од осталих станара који живе у околним становима, а то је још десетак људи. Међутим, она је прва на листи због посла којим се бави и зато што је јавна личност - каже извор.

Полиција је наводно утврдила да ова експлозивна направа није била велике разорне моћи, али да је могла да повреди свакога ко се ту нашао.

Јелена Карлеуша није желела да коментарише ове наводе.

(Еспресо) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Невријеме

17.07.2019 07:29

ПУКАО ГРОМ.ТО ЈЕ МУЊА..А ПОСТО СВИ ИМАЈУ И ГРОМОБРАНЕ И ПУНО ПАРА НРК НЕ БРИНУ..НЕЦЕ ГРОМ У БОГАТУ КОПРИВУ..НЕГО У НЕВИНО СИРОТИЊСКО ДЈЕТЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

XXЛ

17.07.2019 13:34

XАXXАXАЦXААА