Bačena bomba na Karleušinu vilu

Nepoznati napadač navodno je bacio eksplozivnu napravu među luksuzne vile u Lisičjem potoku, gde živi i pevačica Jelena Karleuša, piše Srpski telegraf.

Srbija 17.07.2019 | 01:57
Bačena bomba na Karleušinu vilu
Policija je došla na poziv građana, a onda je utvrđeno da je bačena eksplozivna naprava koja je oštetila deo fasade i unutrašnjost dvorišta jedne od vila. Nakon toga su preuzeti snimci sa sigurnosnih kamera, uzeti otisci i izveštaj koji je policija prosledila tužilaštvu.Kako se navodi, u ovom kraju ne žive osobe koje imaju kriminalni dosije.

- Bomba je bačena u gluvo doba pa je jasno da je napadač sa ovim želeo da pošalje poruku upozorenja - kaže izvor za Srpski telegraf.

Policija nije obavila razgovor sa pevačicom, ali ako to istraga bude zahtevala tako će i uraditi.- Ona nije prijavila policiji bilo kakve pretnje i uznemiravanje, ali se istraga vodi u svim pravcima. Istražuje se i da li je možda naprava bačena zbog nekog od ostalih stanara koji žive u okolnim stanovima, a to je još desetak ljudi. Međutim, ona je prva na listi zbog posla kojim se bavi i zato što je javna ličnost - kaže izvor.

Policija je navodno utvrdila da ova eksplozivna naprava nije bila velike razorne moći, ali da je mogla da povredi svakoga ko se tu našao.

Jelena Karleuša nije želela da komentariše ove navode.

(Espreso) 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Nevrijeme

17.07.2019 09:29

PUKAO GROM.TO JE MUNJA..A POSTO SVI IMAJU I GROMOBRANE I PUNO PARA NRK NE BRINU..NECE GROM U BOGATU KOPRIVU..NEGO U NEVINO SIROTINJSKO DJETE...

ODGOVORITE
Name

XXL

17.07.2019 15:34

XAXXAXACXAAA