Буенос Аирес је на ногама!

Цапитан Футуро стиже на Бомбоњеру! Каква вест у вечери квалификација за Лигу шампиона. . .

Фудбал 17.07.2019 | 00:10
Буенос Аирес је на ногама!
Данијеле де Роси је одлучио, Данијеле де Роси неће још рећи “збогом” фудбалу!

Цапитан Футуро, идол Рима и човек који је из Роме избачен као поцепана крпа, не намерава да окачи копачке о клин, иако је пре неколико седмица најављен управо такав расплет!

Упркос отвореним позивима Фјорентине, Сампдорије и Болоње, између осталих, Данијеле де Роси одлучио се за потпуно фантастичан потез и каријеру ће наставити у Боки Јуниорс! Чувена Бомбоњера гледаће једног од најбољих везиста новијег доба италијанског фудбала увесељаваће фудбалске масе на једном од најлуђих светских стадиона!

Италијански трансфер гуру Ђанлука ди Марцио лансирао је вест, а онда је цела Италија пренела, да је спортски директор Боке и Де Росијев бивши саиграч Николас Бурдизо победио и успео да убеди Италијана да своје квалитете покаже и на врелом јужноамеричком тлу!

Мада још није дефинитивно одлучено на колико ће Де Роси потписати, Италијом кружи прича да ће дрес Боке носити бар шест месеци, односно до почетка јануара 2020. године, после чега би могао и дефинитивни да се опрости од фудбала и постане део стручног штаба репрезентације Италије и помоћник Роберта Манћинија.

Де Роси би за шестомесечну сарадњу добио симболичних 500.000 евра и дозволу да сам одлучи шта ће да ради после јануара. Пред њим су три могућа сценарија. Први је да остане у Боки до краја тамошњег шампионата, односно до 1. марта. Друга могућност је да се пресели у МЛС, где га зове Лос Анђелес Галакси, а трећа је да у јануару стави тачку и дође код Роберта Манћинија.

Наводно, у овом тренутку није извесно шта ће Де Роси изабрати, али ће каријеру наставити у Боки, то је извесно!

Као најважнији адут Бурдизо је Де Росију понудио “Бомбоњера ефекат”, односно могућност да заигра пред публиком која је поздравила и видела бројне легенде светског фудбала. И Де Роси је неколико пута истицао колико му се свиђа Бока, а последњих година се распитивао код својих бивших саиграча Леандра Паредеса и Дијега Перотија о клубу и животу у Буенос Аиресу. Толико је био детаљан, да су га Пероти и Паредес прозвали “Бокин навијач”. Позната је свима она чувена фотографија Де Росија у дресу Боке, која је однедавно почела опет кружи друштвеним мрежама. Сада ће заиста и постати фудбалер клуба који толико симпатише, а Буенос Аирес ће добити причу која ће се дуго препричавати и памтити.

Ми не можемо да дочекамо!

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар