''Синиша победи, Кузмићу издржи''!

Навијачи Црвене звезде, популарне Делије, су на мечу првог кола квалификација за Лигу шампиона против литванске Судуве пјесмом али и транспарентом пружиле подржку клупској легенди Синиши Михајловићу који је у суботу саопштио да болује од леукемије. Подршку су пружили и тешко повријеђеном кошаркашу црвено-бијелих Огњену Кузмићу.

Србија 16.07.2019 | 21:36
''Синиша победи, Кузмићу издржи''!
Синиша Михајловић је био али и остао миљеник стадиона Рајко Митић. Самим тим не чуди да су навијачи Црвене звезде пружили подршку члану најславније генерације "црвено бијелих" - оне која је 1991. године у Барију постала шампион Европе.

Михајловић је у суботу саопштио да болује од леукемије, али да ће упркос томе остати тренер Болоње и побиједити опаку болест.

Током првог полувремена меча са Судувом, Звездин сјевер је развио паролу подршке бившем играчу:

"Родио си се знајући само за живот, живео знајући само за победе! Синиша победи"

Цијела Маракана је устала и громким аплаузом поздравила поруку упућену легенди српског фудбала, након чега је цијели стадион загрмиоо: Синиша победи!

Најватренији навијачи Црвене звезде су истакли транспарент подршке и тешко повријеђеном кошаркашу Црвене звезде Огњену Кузмићу на којем је писало "Кузмићу издржи".

Фудбалери Црвене звезде  играју са Судувом од 20.45 у реванш мечу 1. кола квалификација за Лигу шампиона.

(Независне)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

БИЈЕЉИНА

17.07.2019 07:24

СВАКА ЦАСТ НАВИЈАЦИМА И ЗА ПОДРСКУ КУЗМИЦУ И МИХАЈЛОВИЦУ.ДУГО НИСАМ ВИДЕО ДА ЈЕ АТМОСФЕРА ТАКВА ДА ДЈЕЦА МОГУ ГЛЕДАТИ УТАКМИЦУ.ТАКО ДА ЈА НАВИЈАЦ ЗВЕЗДЕ ИЗ МЛАДОСТИ МОГУ ПОВЕСТИ УНУКА НА УТАКМИЦУ.ЦЕСТИТКЕ И ЗА ЗВЕЗДУ.

ОДГОВОРИТЕ