''Siniša pobedi, Kuzmiću izdrži''!

Navijači Crvene zvezde, popularne Delije, su na meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv litvanske Suduve pjesmom ali i transparentom pružile podržku klupskoj legendi Siniši Mihajloviću koji je u subotu saopštio da boluje od leukemije. Podršku su pružili i teško povrijeđenom košarkašu crveno-bijelih Ognjenu Kuzmiću.

Srbija 16.07.2019 | 21:36
''Siniša pobedi, Kuzmiću izdrži''!
Siniša Mihajlović je bio ali i ostao miljenik stadiona Rajko Mitić. Samim tim ne čudi da su navijači Crvene zvezde pružili podršku članu najslavnije generacije "crveno bijelih" - one koja je 1991. godine u Bariju postala šampion Evrope.

Mihajlović je u subotu saopštio da boluje od leukemije, ali da će uprkos tome ostati trener Bolonje i pobijediti opaku bolest.

Tokom prvog poluvremena meča sa Suduvom, Zvezdin sjever je razvio parolu podrške bivšem igraču:

"Rodio si se znajući samo za život, živeo znajući samo za pobede! Siniša pobedi"

Cijela Marakana je ustala i gromkim aplauzom pozdravila poruku upućenu legendi srpskog fudbala, nakon čega je cijeli stadion zagrmioo: Siniša pobedi!

Najvatreniji navijači Crvene zvezde su istakli transparent podrške i teško povrijeđenom košarkašu Crvene zvezde Ognjenu Kuzmiću na kojem je pisalo "Kuzmiću izdrži".

Fudbaleri Crvene zvezde  igraju sa Suduvom od 20.45 u revanš meču 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

(Nezavisne)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

BIJELJINA

17.07.2019 07:24

SVAKA CAST NAVIJACIMA I ZA PODRSKU KUZMICU I MIHAJLOVICU.DUGO NISAM VIDEO DA JE ATMOSFERA TAKVA DA DJECA MOGU GLEDATI UTAKMICU.TAKO DA JA NAVIJAC ZVEZDE IZ MLADOSTI MOGU POVESTI UNUKA NA UTAKMICU.CESTITKE I ZA ZVEZDU.

ODGOVORITE