Натхо ставио Партизан на чекање!

Има примамљивије понуде. . .  Црно-бели ће баш морати да се помуче да добију Израелца.

Фудбал 17.07.2019 | 09:16
Натхо ставио Партизан на чекање!
Надају се челници Партизана позитивном одговору из Израела, држе палчеве Гробари да Бибрас Натхо прихвати понуду из Хумске, уверавају из стручног штаба да би потпис доскорашњег везисте Олимпијакоса био драгоцен у намери да се титула после две године чекања врати у Хумску 1, али...

Како сад ствари стоје, црно-бели ће морати баш да чекају да Натхо изабере баш њих.

Према информацијама МОЗЗАРТ Спорта, Натхо јесте добио понуду освајача Купа Србије, као што је још јутрос јавио Спортски журнал, међутим, долазак у Београд уопште није лако изводљив, упркос чињеници да је слободан агент и да за његов потпис не мора да се плаћа обештећење. За исти детаљ знају и многи други клубови, а нашем порталу је потврђено да они нуде другачије услове од Партизана. Да ли само у финансијском смислу или Бибрас тражи и лигу јачу од наше, није до краја познато, тек његова размишљања, бар у овом тренутку, нису везана за Топчидерско брдо, пошто има примамљивије понуде од црно-белих.

Додуше, Бибрас Натхо није ни одбио Партизан. Више изгледа да га је ставио на неку врсту чекања, ако му те друге опције не прођу онда би још једном, евентуално крајем лета, размотрио да обуче црно-бели дрес. Но, на данашњи дан та идеја му није у првом плану.

Питање је да ли је и Такума Асану, офанзивном везном Арсенала. И његов одговор у Хумској 1 нестрпљиво чекају већ седмицама, с тим што процењују да Јапанац има веће шансе да се стави на располагање Сави Милошевићу и буде превага у офанзивном делу тима.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар