Natho stavio Partizan na čekanje!

Ima primamljivije ponude. . .  Crno-beli će baš morati da se pomuče da dobiju Izraelca.

Fudbal 17.07.2019 | 09:16
Natho stavio Partizan na čekanje!
Nadaju se čelnici Partizana pozitivnom odgovoru iz Izraela, drže palčeve Grobari da Bibras Natho prihvati ponudu iz Humske, uveravaju iz stručnog štaba da bi potpis doskorašnjeg veziste Olimpijakosa bio dragocen u nameri da se titula posle dve godine čekanja vrati u Humsku 1, ali...

Kako sad stvari stoje, crno-beli će morati baš da čekaju da Natho izabere baš njih.

Prema informacijama MOZZART Sporta, Natho jeste dobio ponudu osvajača Kupa Srbije, kao što je još jutros javio Sportski žurnal, međutim, dolazak u Beograd uopšte nije lako izvodljiv, uprkos činjenici da je slobodan agent i da za njegov potpis ne mora da se plaća obeštećenje. Za isti detalj znaju i mnogi drugi klubovi, a našem portalu je potvrđeno da oni nude drugačije uslove od Partizana. Da li samo u finansijskom smislu ili Bibras traži i ligu jaču od naše, nije do kraja poznato, tek njegova razmišljanja, bar u ovom trenutku, nisu vezana za Topčidersko brdo, pošto ima primamljivije ponude od crno-belih.

Doduše, Bibras Natho nije ni odbio Partizan. Više izgleda da ga je stavio na neku vrstu čekanja, ako mu te druge opcije ne prođu onda bi još jednom, eventualno krajem leta, razmotrio da obuče crno-beli dres. No, na današnji dan ta ideja mu nije u prvom planu.

Pitanje je da li je i Takuma Asanu, ofanzivnom veznom Arsenala. I njegov odgovor u Humskoj 1 nestrpljivo čekaju već sedmicama, s tim što procenjuju da Japanac ima veće šanse da se stavi na raspolaganje Savi Miloševiću i bude prevaga u ofanzivnom delu tima.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar