Емотивни Ноле: Било је свега, вјечна захвалност небесима!

"Поштовање Федереру на великој борби", написао је "Број 1" и надовезао се: "Тениско 'Путовање' у последњих 12 месеци је стварно било фасцинантно".

Тенис 16.07.2019 | 19:43
Емотивни Ноле: Било је свега, вјечна захвалност небесима!
"Био је то меч за век векова", написао је Новак на Инстаграм профилу два дана после једног од највећих тениских мечева свих времена и, званично, најдужег финала турнира који постоји од 1877. године.

"Меч који ћу доживотно памтити и препричавати својој деци. Вечна захвалност Небесима што су ми дозволили да будем део оваквог спектакла. У ово мечу је свега било", додао је освајач 16 грен слем титула, који је наставио да "лови" архи-ривале, Роџера Федерера и Рафаела Надала.

"Поштовање Федереру на великој борби. Тениско 'Путовање' у последњих 12 месеци је стварно било фасцинантно. Враћање тенису од повреде, жеља да се достигне ниво тениса који би ми дозволио да се такмичим за највеће трофеје у тенису. Вера у себе, упорност, посвећеност и велика подршка мојих ближњих су ми дозволили да будем овде данас", подсећао је Србин на јул 2018. када је готово прежаљен и отписан освојио Вимблдон као 22. носилац и потом до краја године повратио место "Број 1" на ком је и данас. 

"Благословен сам и веома сам свестан тога", закључио је у веома емотивном посту на енглеском и српском језику.

"Било је задовољство стварати историју на древним теренима Вимблдона и делити терен поново са легендом нашег спорта. Наставићу да сањам да будем део овако незаборавних тренутака у будућности", стоји у посту на популарној друштвеној мрежи уз малу "посвету" на крају.

"Узгред, трава је била укуснија него икад".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар