Завољела је Србина и сад обожава Србију и Београд!

Није више Валеријан Ајаји, сада је Вукосављевић. . .

Кошарка 16.07.2019 | 22:45
Завољела је Србина и сад обожава Србију и Београд!
Сираба Дембеле Павловић и Валеријан Вукосављевић…

У питању су две врхунске француске репрезентативке које су срећу у љубави пронашле у Србији. Обе су са Србима запловиле у брачне воде...

Сираба је прослављена француска рукометашица и она се прошлог лета удала за српског рукометног голмана Игора Павловића. Кошаркашица Валеријан Ајаји, коју смо имали прилике да упознамо на Европском првенству у Србији и Летонији, је прошлог четвртка браком овековечила везу са кошаркашем Филипом Вукосављевићем.

"Волим овај град и земљу. Одлично ми је овде. Када год можемо долазимо у Србију", рекла је Валеријан приликом гостовања брачног пара Вукосављевић на РТС и додала:

"Била сам и у САД, играла у НБА, али ово је потпуно другачије култура. У Европи је живот бржи, људи не стају. Овде имате времена да попијете кафу, видите се са пријатељима и породицом и то ми се највише свиђа".

Филип је прошле сезоне играо у Чешкој, а љубав свог живота упознао је у Француској.

"Свадбу смо намерно организовали као неку врсту журке, а не класичну свадбу", појаснио је он.

По заврштеку каријера заједнички живот ће наставити у Београду.

"Ово је сада мој град. Моја породица и пријатељи стварно воле овај град. Свиђа им се храна, ноћни живот. Препоручивала сам им и раније да дођу овде, јер људи не знају довољно о Београду и Србији“, навела је Валеријан.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар