Једном речју - циркус!

Сапуница око Нејмара добија обрисе крими филма!

Фудбал 15.07.2019 | 20:50
Једном речју - циркус!
Пре две године смо једва преживели трансфер сагу око Нејмара и његовог преласка из Барселоне у Пари Сен Жермен, а сада нас изгледа чека још гора сапуница у наредних месеци кусур дана. Сапуница која добија обрисе крими филма. Али све то изгледа некако вештачки и пренадувано.. 

Најновија вест гласи да је неко у Бразилу украо интервју у којем је Нејмар требало да открије своју будућност?!

Можете да верујете у ово или не, али о томе брује Јужна Америка и добар део Европе.

Наводно је у питању Нејмаров видео интервју који је требало да изађе на бразилском интернет порталу УОЛ Ешпорте. Реч је о најпосећенијем бразилском медију са преко 6,5 милијарди отворених страница месечно. Медијски гигант из Сао Паула је интервју са Нејмаром урадио током Копа Америка и требало је да га лансира вечерас. Наводно, Нејмар је у интервјуу открио планове у клупској будућности, да ли остаје у Пари Сен Жермену и да ли жели да се врати у Барселону. Тај интервју је вечерас требало да одјекне, али неће.

Новинар Жоао Пауло Вергеиро је потврдио да је  током викенда из његовог аутомобила украдена видео картица на којој је интервју снимљен?!

Тако су Нејмарове „драгоцене“ изјаве нестале. Или нису?

Нови чин драме овој невероватној причи даје вест која се појавила данас. Наводно је Нејмаров интервју ипак остао забележен?!

Реч је о другој ТВ екипи која је Пре УОЛ Ешпортеа радила интервју са Нејмаром. Онај интервју од пре неколико дана у којем Нејмар је понизио ПСЖ са изјавом да му је најдража утакмица у каријери она за Барселону када су победили ПСЖ са 6:1. Та друга ТВ екипа је наводно случајно оставила укључену камеру после одрађеног интервјуа и снимила оно што је Нејмар рекао за УОЛ Ешпорте о клупској будућности, Барселони, Пари Сен Жермену, али и о афери са наводним силовањем. Сада нуди УОЛ Ешпортеу "изубљени интервју". По разумној цени, наравно. 

Циркус без краја...

У међувремену, Нејмар је данас са седам дана закашњења почео са тренинзима у Пари Сен Жермену. Претходно је разбеснео људе у француском клубу и финансијски је кажњен. Данас је разговарао и са директором Леонардом. Током трочасовног састанка је поновио своју намеру да жели да се врати у Барселону. Леонардо није стопирао трансфер, већ је рекао младом земљаку да је то врло компликована трансфер операција и да није сигуран да ће бити изводљива за Барселону. У преводу, Леонардо је открио да ће ПСЖ тражити огроман новац од клуба који је већ потрошио скоро 200.000.000 евра на Де Јонга и Гризмана.

Чека нас месец дана трансфер сапунице, али и врло вероватно нови највећи трансфер у историји фудбала.

Извор: моззартспорт

ФОТО: реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар