Jednom rečju - cirkus!

Sapunica oko Nejmara dobija obrise krimi filma!

Fudbal 15.07.2019 | 20:50
Jednom rečju - cirkus!
Pre dve godine smo jedva preživeli transfer sagu oko Nejmara i njegovog prelaska iz Barselone u Pari Sen Žermen, a sada nas izgleda čeka još gora sapunica u narednih meseci kusur dana. Sapunica koja dobija obrise krimi filma. Ali sve to izgleda nekako veštački i prenaduvano.. 

Najnovija vest glasi da je neko u Brazilu ukrao intervju u kojem je Nejmar trebalo da otkrije svoju budućnost?!

Možete da verujete u ovo ili ne, ali o tome bruje Južna Amerika i dobar deo Evrope.

Navodno je u pitanju Nejmarov video intervju koji je trebalo da izađe na brazilskom internet portalu UOL Ešporte. Reč je o najposećenijem brazilskom mediju sa preko 6,5 milijardi otvorenih stranica mesečno. Medijski gigant iz Sao Paula je intervju sa Nejmarom uradio tokom Kopa Amerika i trebalo je da ga lansira večeras. Navodno, Nejmar je u intervjuu otkrio planove u klupskoj budućnosti, da li ostaje u Pari Sen Žermenu i da li želi da se vrati u Barselonu. Taj intervju je večeras trebalo da odjekne, ali neće.

Novinar Žoao Paulo Vergeiro je potvrdio da je  tokom vikenda iz njegovog automobila ukradena video kartica na kojoj je intervju snimljen?!

Tako su Nejmarove „dragocene“ izjave nestale. Ili nisu?

Novi čin drame ovoj neverovatnoj priči daje vest koja se pojavila danas. Navodno je Nejmarov intervju ipak ostao zabeležen?!

Reč je o drugoj TV ekipi koja je Pre UOL Ešportea radila intervju sa Nejmarom. Onaj intervju od pre nekoliko dana u kojem Nejmar je ponizio PSŽ sa izjavom da mu je najdraža utakmica u karijeri ona za Barselonu kada su pobedili PSŽ sa 6:1. Ta druga TV ekipa je navodno slučajno ostavila uključenu kameru posle odrađenog intervjua i snimila ono što je Nejmar rekao za UOL Ešporte o klupskoj budućnosti, Barseloni, Pari Sen Žermenu, ali i o aferi sa navodnim silovanjem. Sada nudi UOL Ešporteu "izubljeni intervju". Po razumnoj ceni, naravno. 

Cirkus bez kraja...

U međuvremenu, Nejmar je danas sa sedam dana zakašnjenja počeo sa treninzima u Pari Sen Žermenu. Prethodno je razbesneo ljude u francuskom klubu i finansijski je kažnjen. Danas je razgovarao i sa direktorom Leonardom. Tokom tročasovnog sastanka je ponovio svoju nameru da želi da se vrati u Barselonu. Leonardo nije stopirao transfer, već je rekao mladom zemljaku da je to vrlo komplikovana transfer operacija i da nije siguran da će biti izvodljiva za Barselonu. U prevodu, Leonardo je otkrio da će PSŽ tražiti ogroman novac od kluba koji je već potrošio skoro 200.000.000 evra na De Jonga i Grizmana.

Čeka nas mesec dana transfer sapunice, ali i vrlo verovatno novi najveći transfer u istoriji fudbala.

Izvor: mozzartsport

FOTO: reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar