Вучелић о дугу Партизана: Између 21,5 и 22 милиона!

Председник "парног ваљка" говорио о стварном дугу клуба. . .

Фудбал 15.07.2019 | 19:24
Вучелић о дугу Партизана: Између 21,5 и 22 милиона!
О главној теми редовне Скупштине ФК Партизан, говорио је председник клуба Милорад Вучелић. Први човек "парног ваљка" је, иако је претходно навео да је дуг црно-белих "прецизан и у цифру тачан", рекао да је он ИЗМЕЂУ 21,5 и 22 милиона евра.

"Финансијски извештај није произвољан и врло је конкретан, то је верификована процена апсолутно свих државних и надлежних органа. Дуг је врло прецизан,евидентиран у цифру и износи… између 21,5 и 22 милиона евра", рекао је за ТВ Партизан председник црно-белих.

Пре четири године дуг црно-белих је процењен на 15 милиона евра.

"Ревизорске куће су пре четири године утврдиле да је дуг Партизана 15-ак милиона. Међутим, скривена документација и разним другим разрешењима спорова, пре свега око Андрије Живковића, тај дуг је био очигледно око 22 милиона".

Председник Партизана је истакао да је актуелна управа до сада вратила око 12 милиона евра дуга заоставштине претходних управа, као и да постоје потенцијали да се тренутни дуг успешно сервисира.

Вучелић је истако и остале детаље о којима се расправљало на седници Скупштине.

"Причали смо о свим проблемима, о медијским нападима на Партизан, а пре свега о финансијској ситуацији, о припремама за такмичење, о прелазном року, Европи… Указали смо на слабости у раду. Партизан је прошлу сезону играо слабије од очекиваног. Указали смо и на околности због којих се то догодило, некада су оне вантакмичарске", навео је први човек "парног ваљка".

Сви извештаји на Скупштини су усвојени и достављени у писменој форми.

"Имамо разлога за задовољство, за бригу и самокритику, што смо такође урадили", подвукао је Милорад Вучелић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар