Vučelić o dugu Partizana: Između 21,5 i 22 miliona!

Predsednik "parnog valjka" govorio o stvarnom dugu kluba. . .

Fudbal 15.07.2019 | 19:24
Vučelić o dugu Partizana: Između 21,5 i 22 miliona!
O glavnoj temi redovne Skupštine FK Partizan, govorio je predsednik kluba Milorad Vučelić. Prvi čovek "parnog valjka" je, iako je prethodno naveo da je dug crno-belih "precizan i u cifru tačan", rekao da je on IZMEĐU 21,5 i 22 miliona evra.

"Finansijski izveštaj nije proizvoljan i vrlo je konkretan, to je verifikovana procena apsolutno svih državnih i nadležnih organa. Dug je vrlo precizan,evidentiran u cifru i iznosi… između 21,5 i 22 miliona evra", rekao je za TV Partizan predsednik crno-belih.

Pre četiri godine dug crno-belih je procenjen na 15 miliona evra.

"Revizorske kuće su pre četiri godine utvrdile da je dug Partizana 15-ak miliona. Međutim, skrivena dokumentacija i raznim drugim razrešenjima sporova, pre svega oko Andrije Živkovića, taj dug je bio očigledno oko 22 miliona".

Predsednik Partizana je istakao da je aktuelna uprava do sada vratila oko 12 miliona evra duga zaostavštine prethodnih uprava, kao i da postoje potencijali da se trenutni dug uspešno servisira.

Vučelić je istako i ostale detalje o kojima se raspravljalo na sednici Skupštine.

"Pričali smo o svim problemima, o medijskim napadima na Partizan, a pre svega o finansijskoj situaciji, o pripremama za takmičenje, o prelaznom roku, Evropi… Ukazali smo na slabosti u radu. Partizan je prošlu sezonu igrao slabije od očekivanog. Ukazali smo i na okolnosti zbog kojih se to dogodilo, nekada su one vantakmičarske", naveo je prvi čovek "parnog valjka".

Svi izveštaji na Skupštini su usvojeni i dostavljeni u pismenoj formi.

"Imamo razloga za zadovoljstvo, za brigu i samokritiku, što smo takođe uradili", podvukao je Milorad Vučelić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar