Милојевић о Савићу: Велики професионалац!

Тренер Црвене звезде говорио о растанку са штопером и бившим замеником капитена.

Фудбал 16.07.2019 | 10:32
Милојевић о Савићу: Велики професионалац!
Црвена звезда дефинитивно наставља квалификације за Лигу шампиона без Вујадина Савића, који се у суботу опростио са саиграчима, а у недјељу отпутовао у Кипар, гдје ће наставити каријеру у АПОЕЛ-у.

У првој утакмици против Судуве, прошле недјеље, Савић је сједио на клупи црвено-бијелих. Од данас, он је члан тима кипарског првака, док ће екипа Владана Милојевића у уторак од 20.45 часова играти реванш против Литванаца и у том дуелу "јурити" неопходну побједу.

Дан уочи важног сусрета, Милојевић је говорио и о растанку са Савићем, са којим је сарађивао двије године на "Маракани".

"Драго ми је што је отишао у велики клуб као што је АПОЕЛ. Ради се о великом професионалцу", изјавио је шеф струке црвено-бијелих, који овог љета није видио бившег замјеника капитена у својим плановима.

С обзиром на Савићев одлазак, Звезда у овом тренутку располаже са три "класична" штопера (Милуновић, Бабић и Панков), док је Филип Стојковић неријетко "ускакао" у ту позицију.

У суботњој пријатељској утакмици против Звездаре позицију централног бека "покривао" је везиста Милош Вулић.

"Видјећемо наредних дана шта ћемо да радимо по питању штопера, то је прелазни рок. Биће још долазака и одлазака", додао је Милојевић на питање о тој позицији, на којој навијачи прижељкују повратак "провереног" Милоша Дегенека, једног од хероја прошлосезонског уласка у Лигу шампиона.

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Милојко Бабић

16.07.2019 10:08

Какво лицемјерство Милојевића.И дилетанту је јасно да је Савић најбољи штопер у Звезди.Но,Вујадин је син Душана иМарине (Рајевић),људи ,сатканих од вјере,поштења,принципа,морала...Права истина је да Савићи нису могли жмурити на бахатости ,енормно богаћење и страховладу Звјездана Терзића.Милојевић је остао пион овејаног криминалца и извршио наредјење командоса.Савић је отишао за џабе.Да није жалосно било би смјешно.И при том још држи тираде за малу дјецу.

ОДГОВОРИТЕ