Послије дјевојке, сада му и мама прекида финала!

Вјеровали или не - на финалу Свјетског првенства у крикету. . . Енглези у чуду!

Остали спортови 16.07.2019 | 13:23
Послије дјевојке, сада му и мама прекида финала!
Прошло је мјесец и по од финала Лиге шампиона, а ако се не сјећате голова које је Ливерпул постигао против Тотенхема, онда сигурно памтите Кинси Волански.

Заносна плавуша утрчала је на терен стадиона "Ванда Метрополитано" и очас посла "отела славу" фудбалерима, а није требало дуго да се сазна да је она у ствари дјевојка Виталија Здоровецкоги да је рекламирала његов YоуТубе канал.

Од тренутка када је ухваћена - до оног када је пуштена из притвора - умногостручио се број њених пратилаца на Инстаграму, а Витали је добио опасну рекламу...

Покушао је Рус да упадне и на Копа Америку, наводно га је полиција препознала и физички спријечила у томе, да би потом овај "експеримент" извео и током финала Свјетског првенства у крикету које се играло између Енглеске и Новог Зеланда.

А, ко је утрчао на терен? Па, његова мајка!



Елена Здоровецки није била успјешна као Кинси Волански, али је такође изрекламирала свог сина који се убрзо огласио на друштвеним мрежама.

"Моја мама је покушала прекинути Свјетско првенство у крикету. Моја мама је луда!", написао је Виталиј на шта је Кинси додала да је у питању "најзлочестија мајка икада", а и њеној "свекрви" је скочио број пратилаца на Инстаграму.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар