Прије 19 година, омогућио си ми живот...

Емотивна порука Синиши Михајловићу. . .  Млада Подгоричанка, Николина Радуновић, послала је емотивну поруку српском тренеру Синиши Михајловићу, човеку који јој је пре 19 омогућио да преживи.

Фудбал 16.07.2019 | 16:14
Прије 19 година, омогућио си ми живот...
Михајловић је Николики тада финансирао операцију срца.

Синиша јој платио операцију срца, она њему: "Миха МОЈ"! Подгоричанка Николина Радуновић на својој Фацебоок страници написала коментар посвећен Синиши Михајловићу и послала му поруку подршке. Јер, она живи захваљујући њему.

Прослављени српски фудбалер и тренер је пре два дана објавио да болује од леукемије, а Николина на веома емотиван начин истиче да би желела да у узврати, на начин на који може.

Српски фудбалски тренер, један од најбољих играча у новијој историји српског и југословенског фудбала, Синиша Михајловић објавио је да је оболио од леукемије, али и да је спреман да се ухвати у коштац са том тешком болешћу.

Поруке подршке Синиши стижу са свих страна, а Николина Радуновић из Подгорице, написала је на својој Фацебоок страници коментар од којег ћете се најежити. 

Михајловић је прије 19 година помогао Николини да преживи. Платио јој је операцију срца и трошкове лијечења. А она је сада жељела да њему узврати. На начин на који може.   

Поруку објављујемо у цјелости, без измјена:

"Јутро, 13. јул 2019. године... Прва вијест коју читам везана је за Синишу Михајловића. “Болестан је”, кажу, “води животну борбу”. Мој Синиша? Синиша, чија фотографија заузима насловни екран мог телефона? Тај Синиша, Михајловић Синиша - човјек, фудбалер, родољуб, хуманиста, отац, муж и величина у сваком погледу.

Прије 19 година, омогућио си ми живот. Омогућио си ми оно што сам сад, да живим живот који живим, да корачам путевима којима корачам, да осјећам, желим, волим - а тебе можда и понајвише.

Вољела бих да ти могу помоћи, као што си ти мени помогао. Вољела бих да ти могу доћи у посјету, како си ти то чинио. Али не могу. Моја једина помоћ ће бити у молитвама - за још једну твоју побједу. Молићу се Богу, у којег обоје вјерујемо... У нади да те неће ускратити за своју милост... У нади да неће заборавити твоју великодушност и да ће ти пружити руку исто као што си је ти пружао хиљадама људи за својих пола вијека.

Миха, легендо... Миха, краљу... Миха....

Бори се! Издржи! Побиједићеш!"

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

партизановац

16.07.2019 15:37

Ови је несто посебно,дјевојко хвала ти на овко лијепим ријецима.Михи сву срецу од мене и моје породице.

ОДГОВОРИТЕ