Prije 19 godina, omogućio si mi život...

Emotivna poruka Siniši Mihajloviću. . .  Mlada Podgoričanka, Nikolina Radunović, poslala je emotivnu poruku srpskom treneru Siniši Mihajloviću, čoveku koji joj je pre 19 omogućio da preživi.

Fudbal 16.07.2019 | 16:14
Prije 19 godina, omogućio si mi život...
Mihajlović je Nikoliki tada finansirao operaciju srca.

Siniša joj platio operaciju srca, ona njemu: "Miha MOJ"! Podgoričanka Nikolina Radunović na svojoj Facebook stranici napisala komentar posvećen Siniši Mihajloviću i poslala mu poruku podrške. Jer, ona živi zahvaljujući njemu.

Proslavljeni srpski fudbaler i trener je pre dva dana objavio da boluje od leukemije, a Nikolina na veoma emotivan način ističe da bi želela da u uzvrati, na način na koji može.

Srpski fudbalski trener, jedan od najboljih igrača u novijoj istoriji srpskog i jugoslovenskog fudbala, Siniša Mihajlović objavio je da je obolio od leukemije, ali i da je spreman da se uhvati u koštac sa tom teškom bolešću.

Poruke podrške Siniši stižu sa svih strana, a Nikolina Radunović iz Podgorice, napisala je na svojoj Facebook stranici komentar od kojeg ćete se naježiti. 

Mihajlović je prije 19 godina pomogao Nikolini da preživi. Platio joj je operaciju srca i troškove liječenja. A ona je sada željela da njemu uzvrati. Na način na koji može.   

Poruku objavljujemo u cjelosti, bez izmjena:

"Jutro, 13. jul 2019. godine... Prva vijest koju čitam vezana je za Sinišu Mihajlovića. “Bolestan je”, kažu, “vodi životnu borbu”. Moj Siniša? Siniša, čija fotografija zauzima naslovni ekran mog telefona? Taj Siniša, Mihajlović Siniša - čovjek, fudbaler, rodoljub, humanista, otac, muž i veličina u svakom pogledu.

Prije 19 godina, omogućio si mi život. Omogućio si mi ono što sam sad, da živim život koji živim, da koračam putevima kojima koračam, da osjećam, želim, volim - a tebe možda i ponajviše.

Voljela bih da ti mogu pomoći, kao što si ti meni pomogao. Voljela bih da ti mogu doći u posjetu, kako si ti to činio. Ali ne mogu. Moja jedina pomoć će biti u molitvama - za još jednu tvoju pobjedu. Moliću se Bogu, u kojeg oboje vjerujemo... U nadi da te neće uskratiti za svoju milost... U nadi da neće zaboraviti tvoju velikodušnost i da će ti pružiti ruku isto kao što si je ti pružao hiljadama ljudi za svojih pola vijeka.

Miha, legendo... Miha, kralju... Miha....

Bori se! Izdrži! Pobijedićeš!"

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

partizanovac

16.07.2019 15:37

Ovi je nesto posebno,djevojko hvala ti na ovko lijepim rijecima.Mihi svu srecu od mene i moje porodice.

ODGOVORITE