Партизану треба још 3-4 нова играча!

Тренер црно-белих Саво Милошевић сумирао припреме и закључио: "Треба нам 3, 4 играча, МИНИМУМ". Седница Скупштине ФК Партизан о финансијама.

Фудбал 16.07.2019 | 15:36
Партизану треба још 3-4  нова играча!
Саво Милошевић је најпре изненадио направивши "рез" пред почетак припрема, дао је нову шансу Сејдуби Суми, па и Огњену Ожеговићу и после рада у Словенији, закључио: "Нисам погрешио!Апсолутно заслужују да играју у Партизану".

Тренер првог тима Партизана презадовољан је радом на припремама, игром у појединим утакмицама, пре свега против француског Бордоа. Оцењује да је екипа тренутно на 60% до 70% припремљености за наступајућу сезону, а да је план да до почетка Суперлиге, што је крај ове недеље, буде на 100%.

Иако је током припрема рекао да је зацртан план да до 10. јула екипа буде заокружена, то се није догодило, јер је познато какви су прелазни рокови, најчешће непредвидљиви, не иде увек све како се планира...

"Сигурно је да нам у овој ситуацији недостају још три, четири играча. Минимум! У којој мери ћемо успети да испунимо захтеве и очекивања зависиће од фонда који имамо. У овом моменту, имамо мањи од оног којим смо завршили претходну сезону. Још чекамо нека појачања, надам се да ће то брзо бити решено. Са тренутним играчким кадром биће јако тешко издржати на три фронта", рекао је Милошевић новинарима.

Један од оних који се чека је Јапанац Такума Асано, крилни нападач, који је на платном списку лондонског Арсенала. 

"Још чекамо...", каже Милошевић.

Није решена ни ситуација око Данила Пантића, јер се чека одлука лондонског Челсија око продужетка позајмице.

Партизан је у досадашњем делу прелазног рока довео неколицину играча на различитим позицијама.

- ПРЕЛАЗНИ РОК -

ДОШЛИ: десни бек Периша Пешукић, леви бек Рајко Брежанчић, штопери Доминик Динга и Игор Вујачић, офанзивац Александар Лутовац, нападач Умар Садик. који је дошао на позајмицу из Роме. 

ВРАЋЕНИ СА ПОЗАЈМИЦЕ: Немања Стевановић, Сејдуба Сума, Огњен Ожеговић...

ОТИШЛИ: Светозар Марковић (Олимпијакос).

ЗАВРШИО КАРИЈЕРУ: Саша Илић.  

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар