Partizanu treba još 3-4 nova igrača!

Trener crno-belih Savo Milošević sumirao pripreme i zaključio: "Treba nam 3, 4 igrača, MINIMUM". Sednica Skupštine FK Partizan o finansijama.

Fudbal 16.07.2019 | 15:36
Partizanu treba još 3-4  nova igrača!
Savo Milošević je najpre iznenadio napravivši "rez" pred početak priprema, dao je novu šansu Sejdubi Sumi, pa i Ognjenu Ožegoviću i posle rada u Sloveniji, zaključio: "Nisam pogrešio!Apsolutno zaslužuju da igraju u Partizanu".

Trener prvog tima Partizana prezadovoljan je radom na pripremama, igrom u pojedinim utakmicama, pre svega protiv francuskog Bordoa. Ocenjuje da je ekipa trenutno na 60% do 70% pripremljenosti za nastupajuću sezonu, a da je plan da do početka Superlige, što je kraj ove nedelje, bude na 100%.

Iako je tokom priprema rekao da je zacrtan plan da do 10. jula ekipa bude zaokružena, to se nije dogodilo, jer je poznato kakvi su prelazni rokovi, najčešće nepredvidljivi, ne ide uvek sve kako se planira...

"Sigurno je da nam u ovoj situaciji nedostaju još tri, četiri igrača. Minimum! U kojoj meri ćemo uspeti da ispunimo zahteve i očekivanja zavisiće od fonda koji imamo. U ovom momentu, imamo manji od onog kojim smo završili prethodnu sezonu. Još čekamo neka pojačanja, nadam se da će to brzo biti rešeno. Sa trenutnim igračkim kadrom biće jako teško izdržati na tri fronta", rekao je Milošević novinarima.

Jedan od onih koji se čeka je Japanac Takuma Asano, krilni napadač, koji je na platnom spisku londonskog Arsenala. 

"Još čekamo...", kaže Milošević.

Nije rešena ni situacija oko Danila Pantića, jer se čeka odluka londonskog Čelsija oko produžetka pozajmice.

Partizan je u dosadašnjem delu prelaznog roka doveo nekolicinu igrača na različitim pozicijama.

- PRELAZNI ROK -

DOŠLI: desni bek Periša Pešukić, levi bek Rajko Brežančić, štoperi Dominik Dinga i Igor Vujačić, ofanzivac Aleksandar Lutovac, napadač Umar Sadik. koji je došao na pozajmicu iz Rome. 

VRAĆENI SA POZAJMICE: Nemanja Stevanović, Sejduba Suma, Ognjen Ožegović...

OTIŠLI: Svetozar Marković (Olimpijakos).

ZAVRŠIO KARIJERU: Saša Ilić.  

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar