Нема кризе у Валенсији - потрошили још 50 милиона!

Сјајни нападач Селте предводиће напад "слепих мишева" наредне сезоне. . .

Фудбал 16.07.2019 | 14:58
Нема кризе у Валенсији - потрошили још 50 милиона!
Барселона га је тражила за резервног нападача, Вест Хем га је видео као први избор, али на крају је избор пао на Валенсију - нудила је највише новца!

Тим са "Местаље" учинио је Максија Гомеза (22) најскупљим појачањем у својим историји плативши Селти чак 50 милиона евра за њега, а до пре неколико година клуб се мучио с финансијама и морао је одмах да "распродаје" како би преживео.

Надали су се у Валенсији да ће успети да "избоксују" нижу откупну цену за Гомеза, међутим морали су да у супротном смеру пошаљу и Сантија Мину.

Резервни нападач "слепих мишева" вратио се тако у свој матични клуб након што је у Валенсији провео четири године, махом играјући као опција са клупе, док ће у новом-старом тиму покушати да оформи добар тандем са Јагом Аспасом.

Када је у питању Макси Гомез, поникао је у Дефенсору, а за две сезоне у Примери већ је постигао 31 гол и забележио десет асистенција.

Важи за једног од најталентованијих нападача света.

У овом прелазном року Валенсија је већ довела Дениса Черишева (Виљареал) за 6 милиона, Јаспера Силесена (Барселона) за 35 милиона уз још неколико "ситнијих" трансфера.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар