Nema krize u Valensiji - potrošili još 50 miliona!

Sjajni napadač Selte predvodiće napad "slepih miševa" naredne sezone. . .

Fudbal 16.07.2019 | 14:58
Nema krize u Valensiji - potrošili još 50 miliona!
Barselona ga je tražila za rezervnog napadača, Vest Hem ga je video kao prvi izbor, ali na kraju je izbor pao na Valensiju - nudila je najviše novca!

Tim sa "Mestalje" učinio je Maksija Gomeza (22) najskupljim pojačanjem u svojim istoriji plativši Selti čak 50 miliona evra za njega, a do pre nekoliko godina klub se mučio s finansijama i morao je odmah da "rasprodaje" kako bi preživeo.

Nadali su se u Valensiji da će uspeti da "izboksuju" nižu otkupnu cenu za Gomeza, međutim morali su da u suprotnom smeru pošalju i Santija Minu.

Rezervni napadač "slepih miševa" vratio se tako u svoj matični klub nakon što je u Valensiji proveo četiri godine, mahom igrajući kao opcija sa klupe, dok će u novom-starom timu pokušati da oformi dobar tandem sa Jagom Aspasom.

Kada je u pitanju Maksi Gomez, ponikao je u Defensoru, a za dve sezone u Primeri već je postigao 31 gol i zabeležio deset asistencija.

Važi za jednog od najtalentovanijih napadača sveta.

U ovom prelaznom roku Valensija je već dovela Denisa Čeriševa (Viljareal) za 6 miliona, Jaspera Silesena (Barselona) za 35 miliona uz još nekoliko "sitnijih" transfera.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar