Шпанци, свака част - дивна насловна за Новака!

Сви воле Рафаела Надала, али то није разлог да се не укаже поштовање његовом великом ривалу. Многи би могли да науче на овом примеру!

Тенис 15.07.2019 | 21:37
Шпанци, свака част - дивна насловна за Новака!
Ако навијачи у Енглеској нису били господа - онда то јесу новинари из Шпаније!

Без обзира на то што је Новак Ђоковић пришао за корак њиховом миљенику Рафаелу Надалу, од кога сада има само два гренд слема мање, на насловној страни листа "АС" осванула је велика фотографија Србина и потпис - "Де Леyенда" (Легенда).

Шпанци су одлучили да тако укажу поштовање великом Рафином ривалу какво нисмо видели током две недеље тениса у Лондону...

Новак Ђоковић је славио у финалу овогодишњег Вимблдона против Роџера Федерера, али и пред готово 15.000 навијача који су били на страни Швајцарца, често и неспортски навијали "против" Србина, радовали се дуплим грешкама, звиждали на сваку његову реакцију...

Није их било пуно, на срећу, Новак је решио да навијачима не пружи то задовољство, па је на крају меча потпуно "искулирао" публику на Централном терену.

Многи могу да уче на примеру мадридског листа "АС".

Извор: мондо.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Не ремсе

15.07.2019 19:54

Енглези су болесници јер пију цај и кад нису болесни! Мозда су на трибинама била господа милионери и звиздали и вербално малтретирали насег Нолета али прави навијаци су били на Хенмановом брезуљку њих 50000 хиљада и сацекали су сат времена слупили се испред балкона и громогласно поздравили краља тениса НОВАКА ЂОКОВИЦА.

ОДГОВОРИТЕ