Španci, svaka čast - divna naslovna za Novaka!

Svi vole Rafaela Nadala, ali to nije razlog da se ne ukaže poštovanje njegovom velikom rivalu. Mnogi bi mogli da nauče na ovom primeru!

Tenis 15.07.2019 | 21:37
Španci, svaka čast - divna naslovna za Novaka!
Ako navijači u Engleskoj nisu bili gospoda - onda to jesu novinari iz Španije!

Bez obzira na to što je Novak Đoković prišao za korak njihovom miljeniku Rafaelu Nadalu, od koga sada ima samo dva grend slema manje, na naslovnoj strani lista "AS" osvanula je velika fotografija Srbina i potpis - "De Leyenda" (Legenda).

Španci su odlučili da tako ukažu poštovanje velikom Rafinom rivalu kakvo nismo videli tokom dve nedelje tenisa u Londonu...

Novak Đoković je slavio u finalu ovogodišnjeg Vimbldona protiv Rodžera Federera, ali i pred gotovo 15.000 navijača koji su bili na strani Švajcarca, često i nesportski navijali "protiv" Srbina, radovali se duplim greškama, zviždali na svaku njegovu reakciju...

Nije ih bilo puno, na sreću, Novak je rešio da navijačima ne pruži to zadovoljstvo, pa je na kraju meča potpuno "iskulirao" publiku na Centralnom terenu.

Mnogi mogu da uče na primeru madridskog lista "AS".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ne remse

15.07.2019 19:54

Englezi su bolesnici jer piju caj i kad nisu bolesni! Mozda su na tribinama bila gospoda milioneri i zvizdali i verbalno maltretirali naseg Noleta ali pravi navijaci su bili na Henmanovom brezuljku njih 50000 hiljada i sacekali su sat vremena slupili se ispred balkona i gromoglasno pozdravili kralja tenisa NOVAKA ĐOKOVICA.

ODGOVORITE