Недовићу "скидају" Армани, Шарас га неће у свом тиму!

Играо је за Ритас, понуђен је Жалгирису, преговарали су и - ништа.

Кошарка 15.07.2019 | 21:18
Недовићу "скидају" Армани, Шарас га неће у свом тиму!
Немања Недовић, изгледа, нема будућност у Милану.

Нови тренер Еторе Месина не рачуна на њега у наредној сезони, тако да је клуб одлучио да га стави на "трансфер листу", а један од првих тимова којима је понуђен био је Жалгирис, преноси добро обавештени новинар Андреј Сазонов.

Према информацијама које има овај Литванац, две стране су биле у преговорима, међутим на крају је тренер Шарунас Јасикевичијус одлучио да одустане од Немање Недовића.

Српски бек је прошле године стигао у Армани с којим је потписао двогодишњи уговор и оставио је сасвим добар утисак у сезони 2018/19, међутим проблем су правиле повреде због којих је одиграо тек половину мечева у Евролиги.

Просечно је бележио 11,5 поена, 2,5 скокова и 2,7 асистенција, али је сезоне у глобалу била неуспешна за Армани пошто нису успели да освоје ни домаће првенство.

Немања Недовић има 28 година и у досадашњем делу каријере носио дресове Црвене звезде, Лијетувос ритаса, Голден Стејта (и развојне филијале Сантакруза), Валенсије и Уникахе, чији је члан био чак три сезоне пре селидбе у Милано.

Од раније је познато да Немања Недовић неће ићи на Мундобаскет.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар