Nedoviću "skidaju" Armani, Šaras ga neće u svom timu!

Igrao je za Ritas, ponuđen je Žalgirisu, pregovarali su i - ništa.

Košarka 15.07.2019 | 21:18
Nedoviću "skidaju" Armani, Šaras ga neće u svom timu!
Nemanja Nedović, izgleda, nema budućnost u Milanu.

Novi trener Etore Mesina ne računa na njega u narednoj sezoni, tako da je klub odlučio da ga stavi na "transfer listu", a jedan od prvih timova kojima je ponuđen bio je Žalgiris, prenosi dobro obavešteni novinar Andrej Sazonov.

Prema informacijama koje ima ovaj Litvanac, dve strane su bile u pregovorima, međutim na kraju je trener Šarunas Jasikevičijus odlučio da odustane od Nemanje Nedovića.

Srpski bek je prošle godine stigao u Armani s kojim je potpisao dvogodišnji ugovor i ostavio je sasvim dobar utisak u sezoni 2018/19, međutim problem su pravile povrede zbog kojih je odigrao tek polovinu mečeva u Evroligi.

Prosečno je beležio 11,5 poena, 2,5 skokova i 2,7 asistencija, ali je sezone u globalu bila neuspešna za Armani pošto nisu uspeli da osvoje ni domaće prvenstvo.

Nemanja Nedović ima 28 godina i u dosadašnjem delu karijere nosio dresove Crvene zvezde, Lijetuvos ritasa, Golden Stejta (i razvojne filijale Santakruza), Valensije i Unikahe, čiji je član bio čak tri sezone pre selidbe u Milano.

Od ranije je poznato da Nemanja Nedović neće ići na Mundobasket.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar