Миха већ у уторак почиње третмане!

Тренинге ће водити преко интернета. . .  Синиша нашао начин како ће дириговати припремама.

Фудбал 15.07.2019 | 20:02
Миха већ у уторак почиње третмане!
Синишина борба почиње у уторак! Тада ће задати против противударац леукемији и кренути у битку за оздрављење. Српски тренер ће сутра у болници Сант Орсола у Болоњи кренути са третманима.

Тада ће и дефинитивно бити установљено о којој се тачно врсти леукемије ради, јер је и доктор Ђани Нани на конференцији за медије у суботу признао да још не може да се утврди о којем облику ове болести се ради. А тек када се то прецизно установи, знаће се и којом ће се третманима кренути као одговором.

Занимљиво је да и да прича челника Болоње како Синиша Михајловић остаје тренер екипе и поред свега, иако добрим делом предсезоне и вероватно сезоне неће ни бити физички уз екипу, није била у празно.

Штавише, како пишу италијански медији, договорено је да Михајловић из собе преко интернета прати и води тренинге екипе, која је у тренинг кампу у планинском месту Кастелрото, а касније ће се преселити у Аустрију.

Синиша ће преко видео технологије пратити тренинге, а на тај начин ће и разговарати са играчима, да би остао потпуно у току са свим детаљима што се екипе и припрема тиче.

Српски тренер је на конференцији за медије у суботу поручио да борба са леукемијом почиње и да је сигуран да ће из ње изаћи као победник.

Извор: моззартспорт

Фото: Реутерс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јоја

15.07.2019 18:23

срецно Миха ...

ОДГОВОРИТЕ