Miha već u utorak počinje tretmane!

Treninge će voditi preko interneta. . .  Siniša našao način kako će dirigovati pripremama.

Fudbal 15.07.2019 | 20:02
Miha već u utorak počinje tretmane!
Sinišina borba počinje u utorak! Tada će zadati protiv protivudarac leukemiji i krenuti u bitku za ozdravljenje. Srpski trener će sutra u bolnici Sant Orsola u Bolonji krenuti sa tretmanima.

Tada će i definitivno biti ustanovljeno o kojoj se tačno vrsti leukemije radi, jer je i doktor Đani Nani na konferenciji za medije u subotu priznao da još ne može da se utvrdi o kojem obliku ove bolesti se radi. A tek kada se to precizno ustanovi, znaće se i kojom će se tretmanima krenuti kao odgovorom.

Zanimljivo je da i da priča čelnika Bolonje kako Siniša Mihajlović ostaje trener ekipe i pored svega, iako dobrim delom predsezone i verovatno sezone neće ni biti fizički uz ekipu, nije bila u prazno.

Štaviše, kako pišu italijanski mediji, dogovoreno je da Mihajlović iz sobe preko interneta prati i vodi treninge ekipe, koja je u trening kampu u planinskom mestu Kastelroto, a kasnije će se preseliti u Austriju.

Siniša će preko video tehnologije pratiti treninge, a na taj način će i razgovarati sa igračima, da bi ostao potpuno u toku sa svim detaljima što se ekipe i priprema tiče.

Srpski trener je na konferenciji za medije u subotu poručio da borba sa leukemijom počinje i da je siguran da će iz nje izaći kao pobednik.

Izvor: mozzartsport

Foto: Reuters

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Joja

15.07.2019 18:23

srecno Miha ...

ODGOVORITE