Вруће у Паризу!

Нејмар три сата састанчио са Леонардом, не слути на добро. . .  Бразилац није обавио уобичајене медицинске прегледе!

Фудбал 16.07.2019 | 14:20
Вруће у Паризу!
Сага око одласка Бразилца Нејмара из ПСЖ-а коначно се померила са мртве тачке! И даље нема конкретних закључака, али бразилски суперстар коначно је допутовао у Француску и одмах се запутио у тренинг камп Светаца.

Не, није излазио на терен, али је имао трочасовни састанак са спортским директором француског шампиона Леонардом. Према изворима тамошњих медија сусрет Нејмара и оперативца ПСЖ-а прошао је прилично хладно.

Нејмар је рано јутрос допутовао у Париз. Одмах је отишао на састанак са Леонардом. Састанак је био врло напет и трајао је три сата. Директор Леонардо је поновио да је према мишљењу клуба Нејмар закаснио на почетак припрема седам дана. Са друге стране Бразилац се правдао речима да је и даље повређен, односно да је са бившим директором Антером имао договор да се појави данас.

Француски медији су одмах открили да Нејмар није прошао физичке и меицинске тестове, уобичајене за први дан припрема. Што практично значи да би врло лако могао да напусти клуб. Он неће бити у комбинацији за сутрашњи припремни сусрет против Динама из Дрездена, неизвестан је и за азијску турнеју.

Варнице на релацији Нејмар – ПСЖ већ дуго тињају. Он је изразио жељу да напусти клуб, чак је и провоцирао Парижане речима да му је најдража победа у каријери “она у Барселони када је растурен ПСЖ”.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар