Vruće u Parizu!

Nejmar tri sata sastančio sa Leonardom, ne sluti na dobro. . .  Brazilac nije obavio uobičajene medicinske preglede!

Fudbal 16.07.2019 | 14:20
Vruće u Parizu!
Saga oko odlaska Brazilca Nejmara iz PSŽ-a konačno se pomerila sa mrtve tačke! I dalje nema konkretnih zaključaka, ali brazilski superstar konačno je doputovao u Francusku i odmah se zaputio u trening kamp Svetaca.

Ne, nije izlazio na teren, ali je imao tročasovni sastanak sa sportskim direktorom francuskog šampiona Leonardom. Prema izvorima tamošnjih medija susret Nejmara i operativca PSŽ-a prošao je prilično hladno.

Nejmar je rano jutros doputovao u Pariz. Odmah je otišao na sastanak sa Leonardom. Sastanak je bio vrlo napet i trajao je tri sata. Direktor Leonardo je ponovio da je prema mišljenju kluba Nejmar zakasnio na početak priprema sedam dana. Sa druge strane Brazilac se pravdao rečima da je i dalje povređen, odnosno da je sa bivšim direktorom Anterom imao dogovor da se pojavi danas.

Francuski mediji su odmah otkrili da Nejmar nije prošao fizičke i meicinske testove, uobičajene za prvi dan priprema. Što praktično znači da bi vrlo lako mogao da napusti klub. On neće biti u kombinaciji za sutrašnji pripremni susret protiv Dinama iz Drezdena, neizvestan je i za azijsku turneju.

Varnice na relaciji Nejmar – PSŽ već dugo tinjaju. On je izrazio želju da napusti klub, čak je i provocirao Parižane rečima da mu je najdraža pobeda u karijeri “ona u Barseloni kada je rasturen PSŽ”.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar