Милојевић пред Судуву: И даље вјерујем у Боаћија!

“У Литванији смо одиграли добро, недостајала нам је реализација”, поручио Звездин стратег.

Фудбал 15.07.2019 | 18:46
Милојевић пред Судуву: И даље вјерујем у Боаћија!
Нема времена за загревање и калкулације, Црвена звезда ће први званични меч као домаћин у овој сезони одиграти под императивом морања. Нерешен резултат у Литванији (0:0), не оставља простор за калкулације Владану Милојевићу.

Међу навијачима има забринутости, али страха – не. И то због чињенице да је тренер црвено-белих навикао да игра утакмице сличних карактеристика. А када се морало Црвена звезда је под Милојевићем углавном била права. Шанса за наставак је сутра увече у реваншу против Судуве (20.45).

"Чека нас реванш против једне јако незгодне екипе. Показало се то у Литванији. Добро су организовани, у сваком тренутку знају шта хоће, јако су добро уиграни, првенство им је у току и на максимуму су што се тиче такмичарског дела. Са друге стране ми смо одиграли добру утакмицу тамо, али недостајала нам је завршница. Доста се добро знамо и мислим да неће бити неких великих изненађења за реванш. Позвао бих наше навијаче да нам помогну на једном новом почетку, надам се да ће све бити како треба", рекао је Владан Милојевић.

Он је напоменуо да Судуву јавност не треба да карактерише “каон еке тамо Литванце”. Показао је Звездин ривал у првом колу квалификација да уме добро да се брани.

"Морамо да знамо да има доста добрих екипа у Европи. Није више да дођу само да тренирају и одиграју утакмицу. Тако је и са Судувом. Имају искусног тренера и добре играчи, шампион су своје земље. Оно што је нама највећи проблем и што ме забрињава је то што наше екипе у квалификације улазе из припремног периода, док су доста ривала већ у такмичарском ритму. Али, тако је како је...Било је доста добрих ствари у првој утакмици, али и неких које ћемо морати дс исправимо. Надам се да ћемо из кола у коло бити све бољи".

Црвена звезда ће морати да буде боља посебно када је реч о реализацији.

"У оваквим утакмицама је јако битно да стварате шансе и реализујете их. Ово је период у ком играчи тек улазе у ритам и надам се да ћемо побољшати реализацију".

Да ди дошла до голова Звезди је потребан Боаћи од пре два лета. За сада репрезентативац Гане не делује убедљиво.

"Боаћи је имао јако добру сезону пре одласка у Кину, али потом није прошао припреме и имао је повреду у финишу сезоне.  Верујем да ће се врло брзо вратити на ниво од пре”.

Црвено-бели вероватно неће рачунати на Панкова И Јевтовића. Милојевић је по обичају сакрио тим.

"Немамо неких посебних здравствених проблема, али видећемо сутра какав ће бити тим".

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар