Milojević pred Suduvu: I dalje vjerujem u Boaćija!

“U Litvaniji smo odigrali dobro, nedostajala nam je realizacija”, poručio Zvezdin strateg.

Fudbal 15.07.2019 | 18:46
Milojević pred Suduvu: I dalje vjerujem u Boaćija!
Nema vremena za zagrevanje i kalkulacije, Crvena zvezda će prvi zvanični meč kao domaćin u ovoj sezoni odigrati pod imperativom moranja. Nerešen rezultat u Litvaniji (0:0), ne ostavlja prostor za kalkulacije Vladanu Milojeviću.

Među navijačima ima zabrinutosti, ali straha – ne. I to zbog činjenice da je trener crveno-belih navikao da igra utakmice sličnih karakteristika. A kada se moralo Crvena zvezda je pod Milojevićem uglavnom bila prava. Šansa za nastavak je sutra uveče u revanšu protiv Suduve (20.45).

"Čeka nas revanš protiv jedne jako nezgodne ekipe. Pokazalo se to u Litvaniji. Dobro su organizovani, u svakom trenutku znaju šta hoće, jako su dobro uigrani, prvenstvo im je u toku i na maksimumu su što se tiče takmičarskog dela. Sa druge strane mi smo odigrali dobru utakmicu tamo, ali nedostajala nam je završnica. Dosta se dobro znamo i mislim da neće biti nekih velikih iznenađenja za revanš. Pozvao bih naše navijače da nam pomognu na jednom novom početku, nadam se da će sve biti kako treba", rekao je Vladan Milojević.

On je napomenuo da Suduvu javnost ne treba da karakteriše “kaon eke tamo Litvance”. Pokazao je Zvezdin rival u prvom kolu kvalifikacija da ume dobro da se brani.

"Moramo da znamo da ima dosta dobrih ekipa u Evropi. Nije više da dođu samo da treniraju i odigraju utakmicu. Tako je i sa Suduvom. Imaju iskusnog trenera i dobre igrači, šampion su svoje zemlje. Ono što je nama najveći problem i što me zabrinjava je to što naše ekipe u kvalifikacije ulaze iz pripremnog perioda, dok su dosta rivala već u takmičarskom ritmu. Ali, tako je kako je...Bilo je dosta dobrih stvari u prvoj utakmici, ali i nekih koje ćemo morati ds ispravimo. Nadam se da ćemo iz kola u kolo biti sve bolji".

Crvena zvezda će morati da bude bolja posebno kada je reč o realizaciji.

"U ovakvim utakmicama je jako bitno da stvarate šanse i realizujete ih. Ovo je period u kom igrači tek ulaze u ritam i nadam se da ćemo poboljšati realizaciju".

Da di došla do golova Zvezdi je potreban Boaći od pre dva leta. Za sada reprezentativac Gane ne deluje ubedljivo.

"Boaći je imao jako dobru sezonu pre odlaska u Kinu, ali potom nije prošao pripreme i imao je povredu u finišu sezone.  Verujem da će se vrlo brzo vratiti na nivo od pre”.

Crveno-beli verovatno neće računati na Pankova I Jevtovića. Milojević je po običaju sakrio tim.

"Nemamo nekih posebnih zdravstvenih problema, ali videćemo sutra kakav će biti tim".

Izvor: mozzartsport

Foto Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar