Отворено писмо Синише Михајловића...

Нема више суза, порукама сте ми дирнули срце! Тренер Болоње преко Газете захвалио на подршци.

Фудбал 15.07.2019 | 18:08
Отворено писмо Синише Михајловића...
Цео фудбалски свет ујединио се око Синише Михајловића. Од дана када је открио да болује од актуне леукемије легендарни српски ас и тренер Болоње добијао је поруке подршке. Сви су уверени да ће после лечења Синиша Михајловић подићи крагну и наставити даље.

Сви су га ословљавали са Мистер, што је заоставштина минулог рада. Иако је пред њим тежак период, Михајловић је смогао снаге да се пријатељима и бившим ривалима обрати преко страница Газете. Он је написао отворено писмо и на емотиван начин приказао шта је све преживео у претходних неколико дана.

“Постоје моменти у животу када се борите против тешког противника, када треба да се суочите са проблемом који је како компликован за решавање. Сада преживљавам такав тренутак, али имам среће, јер знам да нисам сам. Открио сам да имам велику подршку. У овим данима добио сам, много солидарности и позитивне енергије. Све ми је то дало сигурност и обавезу да победим у борби против леукемије. Добио сам хиљаду порука”, написао је Михајловић.

Врло бираним речима говорио је о људима који су га се сетили, алудирајући на бивше клубове, али и на супарничке навијаче.

“Будите сигурни сам их све прочитао. Свака је представљала миловање за мене, загрљај и додирнула је моје срце. Били су тешки дани и извињавам се ако нисам одговорио и захвалио се свакоме од вас. Ја то радим овде, сада, захваљујући Газзетта делло Спорту који ми је љубазно дао овај простор на располагању. Хвала свим председницима тимова где сам играо као играч или тренер и онима за које никада нисам радио, али су ми показали поштовање и наклоност. Захваљујући бившим саиграчима и противницима мојих фудбалских година, данашњим фудбалерима које сам тренирао и онима које никада нисам водио, али подједнако су ми рекли 'Форза Мистер'. Хвала навијачима 'мојих' тимова и онима с којима сам се суочавао носећи други дрес. Многи од оних који су ми у прошлости на терену звиждали и изазивали ме, овога пут су ме охрабрили и написали 'Нон молларе, Синиша' ('Нема предаје, Синиша'). Хвала свима у свету не само спорту него и политици и забави, они су ми били блиски. Захваљујући пријатељима свог живота, упознао сам се у многим градовима током моје каријере. И захваљујући обичним људима, који нису познати: они који ме познају знају да ценим сваког човека због тога какав је, а не због онога чиме се бави. Од порука шефова држава (и даље не могу да веријем), писму које сам примио од детета које ми је нацртало осмех, сви сте били важни. Хвала, хвала, хвала. Понестало ми је суза, сада сам спреман за борбу. Видимо се ускоро”, заклучио је Михајловић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар