Otvoreno pismo Siniše Mihajlovića...

Nema više suza, porukama ste mi dirnuli srce! Trener Bolonje preko Gazete zahvalio na podršci.

Fudbal 15.07.2019 | 18:08
Otvoreno pismo Siniše Mihajlovića...
Ceo fudbalski svet ujedinio se oko Siniše Mihajlovića. Od dana kada je otkrio da boluje od aktune leukemije legendarni srpski as i trener Bolonje dobijao je poruke podrške. Svi su uvereni da će posle lečenja Siniša Mihajlović podići kragnu i nastaviti dalje.

Svi su ga oslovljavali sa Mister, što je zaostavština minulog rada. Iako je pred njim težak period, Mihajlović je smogao snage da se prijateljima i bivšim rivalima obrati preko stranica Gazete. On je napisao otvoreno pismo i na emotivan način prikazao šta je sve preživeo u prethodnih nekoliko dana.

“Postoje momenti u životu kada se borite protiv teškog protivnika, kada treba da se suočite sa problemom koji je kako komplikovan za rešavanje. Sada preživljavam takav trenutak, ali imam sreće, jer znam da nisam sam. Otkrio sam da imam veliku podršku. U ovim danima dobio sam, mnogo solidarnosti i pozitivne energije. Sve mi je to dalo sigurnost i obavezu da pobedim u borbi protiv leukemije. Dobio sam hiljadu poruka”, napisao je Mihajlović.

Vrlo biranim rečima govorio je o ljudima koji su ga se setili, aludirajući na bivše klubove, ali i na suparničke navijače.

“Budite sigurni sam ih sve pročitao. Svaka je predstavljala milovanje za mene, zagrljaj i dodirnula je moje srce. Bili su teški dani i izvinjavam se ako nisam odgovorio i zahvalio se svakome od vas. Ja to radim ovde, sada, zahvaljujući Gazzetta dello Sportu koji mi je ljubazno dao ovaj prostor na raspolaganju. Hvala svim predsednicima timova gde sam igrao kao igrač ili trener i onima za koje nikada nisam radio, ali su mi pokazali poštovanje i naklonost. Zahvaljujući bivšim saigračima i protivnicima mojih fudbalskih godina, današnjim fudbalerima koje sam trenirao i onima koje nikada nisam vodio, ali podjednako su mi rekli 'Forza Mister'. Hvala navijačima 'mojih' timova i onima s kojima sam se suočavao noseći drugi dres. Mnogi od onih koji su mi u prošlosti na terenu zviždali i izazivali me, ovoga put su me ohrabrili i napisali 'Non mollare, Siniša' ('Nema predaje, Siniša'). Hvala svima u svetu ne samo sportu nego i politici i zabavi, oni su mi bili bliski. Zahvaljujući prijateljima svog života, upoznao sam se u mnogim gradovima tokom moje karijere. I zahvaljujući običnim ljudima, koji nisu poznati: oni koji me poznaju znaju da cenim svakog čoveka zbog toga kakav je, a ne zbog onoga čime se bavi. Od poruka šefova država (i dalje ne mogu da verijem), pismu koje sam primio od deteta koje mi je nacrtalo osmeh, svi ste bili važni. Hvala, hvala, hvala. Ponestalo mi je suza, sada sam spreman za borbu. Vidimo se uskoro”, zaklučio je Mihajlović.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar