Рађа: Мајко мила, не могу да дођем себи...!

"Браво за Ђоковића". . . !

Тенис 15.07.2019 | 17:11
Рађа: Мајко мила, не могу да дођем себи...!
Ђоковић и Федерер распаметили су спортски свет у данашњем вимблдонском финалу. За пет сати чудесног тениса клања им се цела планета, али о каквим се напорима ради и колико је заправо тешко то што су ова два дива данас издржала најбоље знају сами спортисти. 

Новак Ђоковић још једном је одушевио цео свет, спектакуларно освојио Вимблдон и наставио да пише историју.

У једном од највећих тениских мечева и финала гренд слемова, Ноле је савладао Роџера Федерера "дубоко" у петом сету, у тај-брејку и то након што је спасао две меч лопте ривала.

Свако ко је посматрао меч проживео је јаке емоције само гледајући ТВ. Тениски "епик" био је праћен широм света, а један од оних који су били одушевљени је и чувени хрватски кошаркаш Дино Рађа (52).

Због тога управо они, из ма ког спорта долазили, понајвише цене оно што су имали прилике да виде. Дино Рађа познат је као неко ко воли да се огласи на друштвеним мрежама. Наравно да славни хрватски ас овакву прилику није могао да пропусти... 

После финала, он је на свом Фацебоок профилу објавио емотивну поруку, уз слику на којој је загрљен са Новаком Ђоковићем и Василисом Спанулисом, једним од највећих грчких и европских кошаркаша.

"Невероватан тениски дуел данас. Одааааааавно нисам гледао нешто боље. Какви потези... Али изнад свега какве две главе и ментална снага код обојице. Капа до пода. Ово је нешто најближе шта сам у животу гледао да могу да кажем: мењајте правила, дајте два пехара. Мајко мила. Немогу да дођем себи. Наравно, браво за Ђоковића. Новак бољи", написао је Рађа на свом Инстаграм профилу. 

Извор: моззартспорт/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар