Rađa: Majko mila, ne mogu da dođem sebi...!

"Bravo za Đokovića". . . !

Tenis 15.07.2019 | 17:11
Rađa: Majko mila, ne mogu da dođem sebi...!
Đoković i Federer raspametili su sportski svet u današnjem vimbldonskom finalu. Za pet sati čudesnog tenisa klanja im se cela planeta, ali o kakvim se naporima radi i koliko je zapravo teško to što su ova dva diva danas izdržala najbolje znaju sami sportisti. 

Novak Đoković još jednom je oduševio ceo svet, spektakularno osvojio Vimbldon i nastavio da piše istoriju.

U jednom od najvećih teniskih mečeva i finala grend slemova, Nole je savladao Rodžera Federera "duboko" u petom setu, u taj-brejku i to nakon što je spasao dve meč lopte rivala.

Svako ko je posmatrao meč proživeo je jake emocije samo gledajući TV. Teniski "epik" bio je praćen širom sveta, a jedan od onih koji su bili oduševljeni je i čuveni hrvatski košarkaš Dino Rađa (52).

Zbog toga upravo oni, iz ma kog sporta dolazili, ponajviše cene ono što su imali prilike da vide. Dino Rađa poznat je kao neko ko voli da se oglasi na društvenim mrežama. Naravno da slavni hrvatski as ovakvu priliku nije mogao da propusti... 

Posle finala, on je na svom Facebook profilu objavio emotivnu poruku, uz sliku na kojoj je zagrljen sa Novakom Đokovićem i Vasilisom Spanulisom, jednim od najvećih grčkih i evropskih košarkaša.

"Neverovatan teniski duel danas. Odaaaaaaavno nisam gledao nešto bolje. Kakvi potezi... Ali iznad svega kakve dve glave i mentalna snaga kod obojice. Kapa do poda. Ovo je nešto najbliže šta sam u životu gledao da mogu da kažem: menjajte pravila, dajte dva pehara. Majko mila. Nemogu da dođem sebi. Naravno, bravo za Đokovića. Novak bolji", napisao je Rađa na svom Instagram profilu. 

Izvor: mozzartsport/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar