Гризман без „седмице“!

Нисам седео на две столице, доносим дубину, голове, асистенције и срећу! Француз представљен на Камп Ноу. . .

Фудбал 15.07.2019 | 14:20
Гризман без „седмице“!
Антоан Гризман је и званично представљен као појачање Барселоне. Једно од два најскупља у историји каталонског клуба. У једном од највећих трансфера у историји фудбала.

Гризман ће у Барси носити дрес са бројем 17 пошто је његов омиљени број заузет.

„Седмица је већ била заузета од Кутиња, па смо после породичног гласања одлучили да узмем 17“, рекао је Гризман на промоцији.

Могао је и прошлог лета да дође у Барселону, али је одлучио да остане у Атлетику. Уз много помпе. Поиграо се тада са осећањима навијача оба клуба...

„Радио сам неке лоше ствари у прошлости, али не жалим. Тако сам се осећао у тим моментима. Нисам седео на две столице и поигравао се емоцијама навијача. Не тражим ни од кога опроштај ни за шта јер сам желео да обучем овај дрес. На терену ћу свима одговорити“.

Иако су у Атлетику љути на њега и прете тужбама, он спушта лопту.

„Увек је тешко када одлазите од куће. Имам само речи поштовања за тај клуб. Дао сам све од себе у Атлетику од првог до последњег дана. Хвала Реал Сосиједаду који ми је први дао уговор. Хвала председнику Серезу, тренеру Симеонеу и свим саиграчима у Атлетику који су ме учинили важним играчем. Хвала Барселони која ми је дала прилику. Прихватам изазов и долазим са великим ентузијазмом. Желим да постанем још бољи играч и да будем битан члан стартне поставе. Да освајам трофеје који су ми недостајали.

Један од разлога због којих је дошао је и Лео Меси.

„Највише ме радује што ћу делити свлачионицу са њим. Он је светски број један и путоказ за све играче. За моју децу, он је легенда и она се највише радују што ћу играти са Месијем“.  

Многе занима како ће Барселона уклопити Гризмана.

„Причао сам мало о томе са Валвердеом. Сутра ћемо детаљније да разговарамо о тактици. Радићу напорно да будем појачање на било којој позицији на коју ме ставе. Доносим дубину, голове, асистенције и срећу“.

Радује се и што ће делити свлачионису са Бразилцима.

„Чим су овде, значи да су класа. Кутињо ми се увек свиђао као играч, Артур види неке ставри на терену које други не виде, а Малком може да направи велику штету противнику по крилу“.

Извор: моззартспорт

ФОТО: реутерс

Коментари / 0

Оставите коментар