Grizman bez „sedmice“!

Nisam sedeo na dve stolice, donosim dubinu, golove, asistencije i sreću! Francuz predstavljen na Kamp Nou. . .

Fudbal 15.07.2019 | 14:20
Grizman bez „sedmice“!
Antoan Grizman je i zvanično predstavljen kao pojačanje Barselone. Jedno od dva najskuplja u istoriji katalonskog kluba. U jednom od najvećih transfera u istoriji fudbala.

Grizman će u Barsi nositi dres sa brojem 17 pošto je njegov omiljeni broj zauzet.

„Sedmica je već bila zauzeta od Kutinja, pa smo posle porodičnog glasanja odlučili da uzmem 17“, rekao je Grizman na promociji.

Mogao je i prošlog leta da dođe u Barselonu, ali je odlučio da ostane u Atletiku. Uz mnogo pompe. Poigrao se tada sa osećanjima navijača oba kluba...

„Radio sam neke loše stvari u prošlosti, ali ne žalim. Tako sam se osećao u tim momentima. Nisam sedeo na dve stolice i poigravao se emocijama navijača. Ne tražim ni od koga oproštaj ni za šta jer sam želeo da obučem ovaj dres. Na terenu ću svima odgovoriti“.

Iako su u Atletiku ljuti na njega i prete tužbama, on spušta loptu.

„Uvek je teško kada odlazite od kuće. Imam samo reči poštovanja za taj klub. Dao sam sve od sebe u Atletiku od prvog do poslednjeg dana. Hvala Real Sosijedadu koji mi je prvi dao ugovor. Hvala predsedniku Serezu, treneru Simeoneu i svim saigračima u Atletiku koji su me učinili važnim igračem. Hvala Barseloni koja mi je dala priliku. Prihvatam izazov i dolazim sa velikim entuzijazmom. Želim da postanem još bolji igrač i da budem bitan član startne postave. Da osvajam trofeje koji su mi nedostajali.

Jedan od razloga zbog kojih je došao je i Leo Mesi.

„Najviše me raduje što ću deliti svlačionicu sa njim. On je svetski broj jedan i putokaz za sve igrače. Za moju decu, on je legenda i ona se najviše raduju što ću igrati sa Mesijem“.  

Mnoge zanima kako će Barselona uklopiti Grizmana.

„Pričao sam malo o tome sa Valverdeom. Sutra ćemo detaljnije da razgovaramo o taktici. Radiću naporno da budem pojačanje na bilo kojoj poziciji na koju me stave. Donosim dubinu, golove, asistencije i sreću“.

Raduje se i što će deliti svlačionisu sa Brazilcima.

„Čim su ovde, znači da su klasa. Kutinjo mi se uvek sviđao kao igrač, Artur vidi neke stavri na terenu koje drugi ne vide, a Malkom može da napravi veliku štetu protivniku po krilu“.

Izvor: mozzartsport

FOTO: reuters

Komentari / 0

Ostavite komentar