Звезда: Први знаци охрабрујући

Огњен Кузмић, кошаркашки репрезентативац Србије и КК Црвена звезда и даље је у шок соби Ургентног центра у Београду, а 24 сата после тешке саобраћајне несреће у Републици Српској први знаци су охрабрујући.

Србија 15.07.2019 | 12:40
Звезда: Први знаци охрабрујући
Његов клуб је у саопштењу за јавност, насловљеном речима "Велика борба Огњена Кузмића" навео да је здравствено стање центра "стабилно, али и даље врло озбиљно".

"О кошаркашу Црвене звезде који је и даље у индукованој коми, од пријема у недељу брине изузетан лекарски тим у Ургентном центру, и КК Црвена звезда им се и овом приликом захваљује на свему што чине за Огњена од тренутка када је примљен у недељу у болницу у тешком стању.

У понедељак у раним јутарњим часовима Огњен Кузмић је поново детаљно прегледан од стране лекарског тима, урађен му је скенер главе и рентдген плућа, који су показали  да након 24 часа нема додатних компликација у повредама главе, као и да му се постепено враћа плућна функција", наводе црвено-бели.

Кузмић је, подсетимо, доживео тешке повреде у судару два аутомобила, ватрогасци су га пет минута извлачили из преврнутог, прилично оштећеног возила, а због озбиљности стања у коме се нашао, Хеликоптерски сервис Републике Српске превезао га је у Београд.

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

А

15.07.2019 16:09

како му је пријатељ волио бих цути!

ОДГОВОРИТЕ